Watch Service Finland sai kovan paluumuuttajan

Kari Voutilaisen ateljeessa pitkän työuran tehnyt kelloseppä Antti Miettinen on aloittanut Watch Service Finlandin palveluksessa.

Suomalainen kelloalan osaaminen on maailman huippuluokkaa, joka on näkynyt Kelloseppäkoulusta valmistuneiden kelloseppien ja mikromekaanikkojen aivovientinä etenkin Sveitsiin. Viimeisen parin vuoden aikana tilanne on kuitenkin muuttunut ja useita tekijöitä on palannut kokeneempina takaisin Suomeen. Näistä tuorein esimerkki on Kari Voutilaisen ateljeesta Watch Service Finlandille siirtynyt Antti Miettinen.

Antti Miettinen (toinen oikealta) työskentelee Watch Service Finlandin Kaapelitehtaan huollossa.

Antti Miettinen työskenteli vuosina 2009-2021 Kari Voutilaisen ateljeessa. Siellä hänellä oli laaja toimenkuva tuotekehityksessä, teknisessä suunnittelussa ja toteutuksessa, uniikkikappaleiden valmistamisessa, sekä omien koneistokalipeerien huoltamisessa. Viimeisten vuosien aikana hän rakensi käsityönä minuuttirepeteerejä.

Ennen Kari Voutilaisen palvelukseen siirtymistä Miettinen toimi vuosina 2003-2009 Kelloseppäkoulussa tuoreen mikromekaanikkolinjan opettajana. Tuolloin hänellä oli opettajakollegana Watch Servicellä nykyisin työskentelevä Jouni Pöllänen, jonka oppilaita Miettinen oli valmistuessaan kellosepäksi samasta opinahjosta vuonna 2000. Valmistumisensa jälkeen Miettinen kerrytti työkokemusta kolmen vuoden ajan kellohuoltoalan yrittäjänä.

Antti Miettinen työskentelee Watch Service Finlandin Kaapelitehtaan huoltopisteessä.

Lue lisää