Vuosi takana – Seikoholistit-yhteisö porskuttaa

Suomalainen kelloharrastus elää kukoistuskauttaan, josta hyvänä osoituksena ovat lukuisat Facebook-vetoiset yhteisöt. Viimeisen vuoden yksi merkittävin tarina on Seikoholistit-yhteisö, jossa keskitytään nimensä mukaisesti japanilaisen Seikon ympärille, toki muita japanilaisia merkkejä unohtamatta.
Yhteisön perustaja Sam Salonen on Facebook-yhteisön lisäksi pyörittänyt vuoden verran Seikoholisti.fi-sivustoa, josta on muodostunut varsinainen Seiko-tietouden aarreaitta. Sivustolle on pakattu lukematon määrä Seikon koneisto-, kellomallisto- ja historiatietoutta, jota allekirjoittanutkin on monta monituista kertaa lukenut.
» Lue Stylefellow’n Seiko-jutut täältä.

Seikoholistien yhteisöllisyys on ollut alusta alkaen vahva, joka on näkynyt lukuisina harrastajien keskinäisinä tapaamisina, sekä poikkeuksellisen hyväntuulisena yhteisönä, joka ei tuhansien jäsenten Facebook-ryhmissä ole aina itsestään selvää. Seikoholistit ovat selvästi onnistuneet rakentamaan itselleen leiritulen, jonka ääressä on hyvä olla.
Stylefellow toivottaa pirteälle Seikoholistit-yhteisölle hyvää syntymäpäivää ja menestystä tuleville vuosille.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat