Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. 

Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman vanhan kaupungin sydämessä sijaitsevaan myymälään. Aivan kuninkaallisen palatsin vieressä sijaitseva kellomyymälä avautuu joulukuun puolivälissä osoitteessa Västerlånggatan 2 ja sieltä löytyy Voutilainen x Leijonan lisäksi suomalainen De Motu

Voutilainen x Leijonan Toni Huuhtanen iloitsee uudesta aluevaltauksesta: 

Olemme aktiivisesti työskennelleet Leijona-kellojen tunnettuuden lisäämiseksi, ja nyt on ilo jakaa kanssanne seuraava konkreettinen askel kansainvälistymisen tiellä, joka toteutuu joulukuussa.

Tämä Tukholman projekti avaa meille merkittävän ja mielenkiintoisen uuden aikakauden, ja se on seuraava luonnollinen askel Voutilainen x Leijona -malliston sekä koko Leijona-brändin kansainvälisessä laajentumisessa.

Yhteistyö muiden skandinaavisten brändien kanssa tarjoaa hienon tilaisuuden vahvistaa asemaamme kansainvälisillä markkinoilla.

Suosittelemme

Leijona-kellojen missio on olla laadukas ja kiinnostava vaihtoehto myös kansainvälisesti. Koemme, että tämä Voutilainen x Leijona -yhteistyömallisto tukee tätä päämääräämme, lisäten samalla koko Leijona-kellojen brändin näkyvyyttä ja houkuttelevuutta sekä kotimaassa että maailmalla.

Sitoudumme jatkossakin kehittämään Leijona-kellojen brändimielikuvaa sekä kotimaassa että maailmalla ja vahvistamaan entisestään Leijona-kellojen asemaa markkinoilla.

Skandinaavisten kellomerkkien myymälä

Uuden Watches of Scandinavia -myymäläkonseptin takana on kelloalan yrittäjänä tunnettu Mikael Sandström, joka toimii tällä hetkellä mm. Halda Watch Companyn toimitusjohtajana. Ja kuten sukunimestä voi päätellä, on hän toiminut aiemmin Sjöö Sandström -kellomerkin taustalla sen toisena perustajana. 

Sandströmin mukaan uusi myymälä on skandinaavinen vastaisku sveitsiläisten kellomerkkien perinteisesti hallitsemalle alalle. Watches of Scandinavia tarjoaa erinomaiset puitteet tutustua skandinaavisten kellomerkkien tarinoihin ja kelloihin hyvän kahvin ja rennon tunnelman merkeissä. Suunnitelmien mukaan kellomerkkien tekijöitä tapaa myymälässä myös säännöllisesti, joka tuo oman lisämausteen myymäläkonseptiin.

Watches of Scandinavia

Mukana ovat seuraavat kellobrändit:

Myymälän avajaisia vietetään 13.-14. joulukuuta. Myymälän ilmoitetut aukioloajat ovat ti-pe kello 11-18 ja lauantaina kello 11-15.

Lisätietoja: watchesofscandinavia.com

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat