Voita Herrainpukimon villasolmio

Kaupallinen yhteistyö: Herrainpukimo

Herrainpukimo on tuomassa myyntiin uudet rouheat villasolmiot, jotka sopivat erinomaisesti talviseen pukeutumiseen. Sain tutustua ensimmäisten joukossa solmioihin ja päätimme Herrainpukimon kanssa tarjota kolmelle Tyyliniekan lukijalle ilmaisen solmion. Jaossa on siis kolme solmiota, yksi kutakin väriä; harmaa, keskiruskea ja tummanruskea.

herrainpukimo-villasolmiot
Joku näistä villasolmioista voi olla sinun.

Villakangas on sopivan karkeaa, joten se sopii hyvin esimerkiksi vakosametin, denimin tai paksumman villakankaan kanssa. Solmio sopii myös hyvin talvisen neuleen kanssa pidettäväksi. Mutta mutta… mihin kaikkeen solmio sinun mielestäsi sopii?

Osallistuminen on helppoa

Kerro oma ehdotuksesi millaiseen asukokonaisuuteen solmion laittaisit. Valitsemme Herrainpukimon kanssa kolme parasta ehdotusta ja palkitsemme ne yhdellä kuvassa näkyvällä solmiolla. Mikäli olet kiinnostunut tietynvärisestä solmiosta, mainitse se vastauksessasi.

Osallistuminen tapahtuu kirjoittamalla oma vastaus kommenttina ja jättämällä sähköpostiosoite sille varattuun kenttään 3.2.2014 mennessä. Lähestymme voittajia henkilökohtaisesti, emmekä käytä sähköpostiosoitetta mihinkään muuhun tarkoitukseen. Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

ruskea-solmio-solmulla
Villasolmioon saa näyttävän solmun helposti.

Lue lisää