vkingstraps – persoonallisia kellon rannekkeita Lahdesta

Kellon rannekkeen päätehtävä on saada kello pysymään ranteessa, mutta se ei toki ole sen ainoa funktio. Hyvin tehty ja laadukas ranneke korostaa kellon ulkoisia ominaisuuksia ja myös istuu mukavasti, jolloin kelloa on myös ilo kantaa. Rannekkeen uusimalla voi myös herättää kellolaatikkoon jämähtäneen kellon uudelleen eloon. Kellolla voi myös olla useita rannekkeita, joita vaihdetaan käyttötarkoituksen tai pukeutumistilanteen mukaan.

Lahtelainen vkingstraps valmistaa muiden nahkatuotteiden ohella persoonallisia ja pääsääntöisesti uniikkeja kellon rannekkeita, joiden valmistuksessa käytetään ennakkoluulottomasti hyvin erilaisia materiaaleja. Rannekkeisiin on päätynyt muun muassa käärmeen-, strutsin- ja lohen nahkaa, ja joskus on pistetty palasiksi vanhat hokkarit ja muotigurun suunnittelema käsilaukkukin.

Saimme nähtäväksi uniikin rannekkeen, missä on alla lohen- ja päällä naudan nahkaa. Rouheaksi käsitelty lohen nahka pilkottaa päällimäiseen nahkaan tehdyistä aukoista ja antaa rannekkeelle todella omaleimaisen ja positiivisesti huomiota herättävän ulkonäön. Paksulla langalla tehdyt ompeleet näkyvät rannekkeen molemmin puolin ja antavat muuten tummanpuhuvalle rannekkeelle piristävän säväyksen.

vkingstraps vkingstraps

Rannekkeen kokonaisvaikutelma on laadukas ja viimeistelty, ja siinä näkyy vanha vahva käsityön leima. Myös lukko on laadukas ja jämäkkä, ja rannekkeen toisessa päässä on kellon kiinnitystä vakauttavat teräsputket, joiden sisään kiinnitystappi sujautetaan.

Ranneke tuntuu aluksi aika jäykältä, kuten useimmat muutkin paksunahkaiset, mutta mukautuu pikkuhiljaa kantajansa mukaan, kuten kengät, ja alkaa tuntua oikealta. Uniikin vkingstraps-rannekkeen kantaja voi olla varma, että samanlaista ei tule vastaan ja hyvin tehdystä rannekkeesta on iloa vuosiksi eteenpäin.

vkingstraps

vkingstraps

vkingstraps on tällä hetkellä tavoitettavissa verkossa vain Facebook-ryhmän kautta, mutta nettisivut on kuulemma tekeillä.

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.