Ville Arzoglou on Vuoden Kellonkantaja

The Watch Show Finland 2019

Suomen kelloseppäliitto ry palkitsi pohjoismaiden suurimmassa kelloalan tapahtumassa, The Watch Show Finlandissa, Vuoden Kellonkantajana show’n primus motor Ville Arzogloun.

Kelloseppäliiton perustelut olivat seuraavat: 

“Ville Arzogloun oma kelloharrastus on innoittanut hänet tarttumaan huikeaan haasteeseen. Hän on tehnyt Suomen kelloharrastajille valtavan palveluksen luomalla uuden laadukkaan kellotapahtuman ”The Watch Show Finland”, josta on nopeassa tahdissa tullut yksi kellonharrastajien päätapahtumista ja vuoden kohokohta.”

Stipendi Kelloseppäkoulun positiivisen markkinointiin

Kellonkantajatittelin mukana seurasi 1000 euron stipendi, jonka lisäksi Ville ja Watch Show Finland lahjoittivat toisen 1000 euroa. Nämä varat Ville Arzoglou halusi lahjoittaa ja kohdistaa Kelloseppäkoulun positiiviseen markkinointiin tukeakseen koulua ja sen maailmantason opetusta.

Vuoden kellonkantajaksi valittu Ville Arzoglou lahjoitti voittostipendin Kelloseppäkoulun positiiviseen markkinointiin.
Vuoden kellonkantajaksi valittu Ville Arzoglou lahjoitti voittostipendin Kelloseppäkoulun positiiviseen markkinointiin.

Ville Arzoglou toivoi esimerkillään muidenkin tahojen ja päättäjien heräävän siihen tosiasiaan, että koulutusjärjestelmämme kruununjalokivi (Kelloseppäkoulu) on lakkautusuhan alla, mikäli nykyinen koulutusrahoitusmalli jatkuu entisellään.

Samassa yhteydessä julkistettiin myös Suomen Kultaseppien Liiton valitsema Vuoden korunkantaja, rockmuusikko Remu Aaltonen.

Lue lisää