VIDEO: Hublot keskittyi Big Bang -malliston uutuuksiin Watches & Wonders -messuilla

Watches & Wonders 2024

Hublot esitteli Watches & Wonders -messuilla värikkäitä uutuuksia Big Bang -mallistoon, sekä “taikakullatun” Square Bang -uutuuden.

Watches & Wonders -tapahtuma tarjosi tiistaista alkaen runsasta antiaan, jossa myös Hublot oli tottuneesti osallisena. Osastolla nähdyssä touch and feel -sessiossa esiteltiin erittäin rajoitettuna eränä myytävä Big Bang Gen3 UEFA EURO -älykello, ja muita herkkuja, mutta päähuomio keskittyi Big Bang Unico ja -Integrated Time Only uutuuksiin, sekä kulmikkaampaan Square Bang -uutuuksiin.

Big Bang -malliston uutuuksia 42 millimetrin kokoluokassa ovat tummanpuhuva Ice Bang, kirkkaan oranssinen Orange Ceramic, tummanvihreä Dark Green Ceramic, ja läpikuultava vaaleanpunainen Pink Sapphire – jonka hinta olikin jo aivan eri luokassa.

Big Bang Integrated Time Only asettuu 38 millimetrin kokoluokkaan, ja materiaaliksi tarjolla on titaani, kulta, ja keraaminen, ja jälkimmäisen materiaalin väreinä musta tai sininen, jotka ovat myös uutuusmallien kellotaulun tarjolla olevat värivaihtoehdot.

42 millimetrinen Square Bang -mallisto sai myös värikkäitä uutuuksia, sekä näyttävän ja “naarmuuntumattoman” Magic Gold-mallin, jonka kova kultaseos on Hublotin valmistama ja patentoima.

Katso video Hublotin osastolta

Lue lisää