Värinä puuteripinkkiä | Asuntomessut 2018

Puuteripinkki, hailakka vaalearoosa, vaaleanpunainen – miten kukin väriä kutsuu – näkyy useassa kohteessa tämän vuoden Asuntomessuilla. Väristä tuli reilu vuosi sitten oma suosikkinivärini pukeutumisessa, ehkä jopa hieman sattumalta. Väri on edelleen suosittu ja ajankohtainen, erityisesti kesäiseen juhlapukeutumiseen se sopii erinomaisesti. Vaikka tätä puuteripinkkiä on nyt sisustamisen trendivärinä nähty jo muutaman vuoden ajan, ei sen suosio ole laantunut  – ainakin jos katsomme Asuntomessukohteiden väritystä.

Kultakoivun päämakuuhuoneseen puuteripinkkiä on tuotu pienenä annoksena tekstiilien muodossa. Juuri riittävästi oikean tunnelman luomiseen. Tässä kulminoituu myös yksinkertainen sisustusvinkki: muutama väriläiskä tekstiileissä on helppo, yksikertainen ja myös edullinen tapa tuoda sesonki- ja trendivärejä mukaan oman kodin sisustukseen. Pidän myös makuuhuoneen tummasta ja juurevasta värimaailmasta, johon ripaus puuteripinkkiä sopii erinomaisesti.

Kohde 12 Sievitalo Kultakoivu 187

Villa Hohteessa värisävyä löytyy utuisesta valokuvamaisesta tapetista sekä tekstiileistä. Sisustus on hengeltään on hieman romanttisempi, mutta ylläolevan esimerkin tapaan edelleen aikuismainen.

Kohde 32 Villa Hohde

Suosittelemme

Myös kohteessa 5 puuteripinkillä on tuotu väriä makuuhuoneeseen tekstiilien muodossa. Kultakoivun sijaan, seinät ja muut tekstiilit ovat vaaleat.

Kohde 5 Herukka

Puuteripinkki valtaa myös kohteen 24, jossa väriä löytyy niin makuuhuoneesta kuin olohuoneestakin. Muuten sävymaailma on hyvin samankaltainen kohteen 5 kanssa ja puuteripinkki kerrostaa beigen sävyjä.

Kohde 24 As Oy Porin Villa Sun
Kohde 24 As Oy Porin Villa Sun
Jukkatalon Taimessa väri on päässyt erittäin suureen osaan useamman huoneen sisustuksessa. Makuuhuoneessa väri on yhdistetty näyttävään koristemaalaukseen harmaan sävyjen kanssa. Olohuoneessa ripaus syntyy koristetyynyllä ja leikkokukilla. Lastenhuoneessa väriä on käytetty tehosteseinässä.

Kohde 9 Jukkatalon Taimi
Kohde 9 Jukkatalon Taimi
Kohde 9 Jukkatalon Taimi

Puuteripinkkiä löytyy myös muistakin lastenhuoneista. Esimerkiksi kohteessa 27 väri on vain pienenä mausteena, joka mahdollistaa vaalean huoneen värimaailman muuttamisen helposti maun muuttuessa. Kohteessa 18 on on erittäin mielenkiintoinen maalausidea, jossa huoneen yläosa ja alaosa ovat maalattu eri värein. Samainen värijako jatkuu myös huoneen verhoissa tyylikkästi. Erittäinen raikas idea perinteisten yksittäisten tehosteseinien rinnalle!

Kohde 27 Solid House Kodit
Kohde 18 OPn Kotoisa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.