Värikkäät ja herkulliset kengät kesän piristykseksi

Kaupallinen yhteistyö: Palmroth

Palmroth on maailmanlaajuisesti tunnettu haastavien säiden jalkineiden valmistaja – tyylikkyydestä tinkimättä. Erityisesti vientiin suuntautunut talvijalkineosaaminen on saanut nyt rinnalleen uutta ja kevyempää vaihtoehtoa mallistoon. Täksi kevääksi tamperelaisen Palmrothin väki halusi myös kesäisempää kenkää valikoimiinsa erityisesti suomalaisille kuluttajille ja kotimaisille markkinoille. Tästä syntyikin herkullisten värien ja tyylikkäiden klassikoiden hittimallisto.

Pirteiden ja kesäisten värien mallisto on löytänyt suomalaiset kuluttajat onnistuneesti.

Suomalainen innostui väreistä

Palmrothin kevyemmät kesäiset kengät ovat todistaneet, että suomalaiset, ennakko-odotuksista, poiketen käyttävät nyt kengissä rohkeasti värejä.  Suomalaisten innostuminen väreistä yllätti Palmrothin kesämalliston menekissä: Suuren suosion saaneen kesäisen malliston tietyt koot ovat jo loppuunmyytyjä. Asiakaspalaute on innostanut Palmrothia pitämään värikkäät tuotteet mukana myös jatkossakin. Suomalaisten vastaanotto värikkäisiin kenkiin on ilahduttanut Palmrothia suuresti.

Mikaela-nauhakengien sähkönsininen väri on nostalgiaa 80-luvulta. Sirot nauhakengät sopivat myös juhlavampien kesäasujen seuraksi. Kuva: Palmroth Copyright: JORMA RAJAMAKI
Kesän trendikkäät pastellit ovat myös yksi Aurora-ballerinojen värivaihtoehdoista.

Ajattomia klassikoita, ripaus historian havinaa ja tämän hetken värit

Myös kevyempi mallisto toteuttaa Palmrothin linjaa laadukkaista materiaaleista ja klassisesta laadusta. Näissäkin kengissä Palmrothin suunnittelu on ajatonta. Mallistot koostuvat klassikoista, jotka kestävät aikaa, kuitenkin aina uusien tuulahduksien kera. Tällä kertaa raikkaat uutuudet tuovat 80-luvun tähän päivään. Kengät ovat hyväntuulinen aikamatka Palmrothin 80-luvun mallistoihin, joihin värit ovat poimittu tämän päivän trendeistä. Palaballeriina-Aurora on saanut inspiraation muotoiluunsa Palmrothin 80-luvun tunnetusta pala-avokkaasta.  Kesäisempi mallisto on loistava konkreettinen esimerkki siitä, kuinka Palmrothin ajattomat klassikot kestävät aikaa vuosikymmenestä toiseen.

Kesäisen herkullinen väriyhdistelmä on yksi Aurora-ballerinojen ihastuttavista piirteistä.

Sirot ja monikäyttöiset kengät laadukkaalla ilmeellä myös juhlakäyttöön

Kevään ja kesän haluttuihin suosikkeihin kuuluvat muun muassa Mikaela-nauhakengät, jotka ovat monikäyttöiset kuten myös Aurora-ballerinat. Laadukas olemus ja siro ilme saavat kummatkin kengät yllättäen sopimaan hyvin yhteen myös juhlavampien kesäasujen kanssa.

Aurora-ballerinat sopivat niin housujen kuin hameiden ja mekkojen kanssa.

Aurora on mielestäni sivistyneempi ja tyylikkäämpi versio perinteisistä kauppojen hyllyillä notkuvista ballerinoista. Terävämpi kärki antaa ryhdikkään ja viimeistellyn ilmeen. Se myös imartelee jalkaa yllättävästi sirontaen ja keventäen jalan ilmettä.  Käyttökokemus näissä ballerinoissa on aiemmin käyttämiäni ballerinoja parempi. Jäykempi pohjaa tukee jalkaa hyvin ja matala korko antaa ryhtiä. Lesti on mielestäni oikein onnistunut ja kengät istuvat jalkaan. Aurora-ballerinassa on päällismateriaalina pukkimokka ja hyvän käyttötuntuman takaa pehmeä nahkavuori ja nahkapohja. Iloisia väriyhdistelmiä ballerinasta on saatavilla kuvauksiemme pastellin lisäksi kolmessa sävymaailmassa: sinisenä, punaisena ja tummana.

Juhla-avokkaan suosio jatkuu ruusuplatinaisena

Juhla-avokkaan uutuusväri, ruusuplatina, on samaan aikaan lämmin ja kylmä. Muodikas väri tuo asuun kuin asuun juhlavan ja viimeistellyn lisän. Kuva: Palmroth Copyright: JORMA RAJAMAKI

Viime vuonna, Palmrothin 90-vuotisjuhlavuonna, uudelleen mallistoon otettu juhla-avokas sai kesäisempiin tunnelmiin uuden ihanan värin mustan ja sinisen käärmeen rinnalle. Juhla-avokkaan ruusuplatina on metallinhohtoisena samaan aikaan sekä lämmin että kylmä sävy. Trendikäs, mutta ajaton väri, sopii hyvin kesän vaaleisiin trendisävyihin sekä moniin kesän juhliin. Myös juhla-avokkaan materiaali on nahkaa. Avokkaan hyvin istuva lesti on tehty aidon 30-luvun Palmroth-kengän mukaan. Malliltaan avokkaassa on mukavasti vintage-henkeä kuitenkaan ilman vanhahtavaa tai tunkkaista tunnelmaa.

Suosittelemme

Juhla-avokkaan rusettikoristelu on hillitty, mutta tuo sopivaa lisäilmettä. Korko avokkaissa on juuri sopivan korkuinen ja tukeva.

Avokkaat tuntuvat miellyttäviltä ja juuri oikeanlaisilta. Kahdeksansenttinen korko on mielestäni oikean korkuinen – ei liian korkea, eikä liian matala. Koron malli on myös tukeva, mutta silti siron oloinen. Käyttökokemus kengissä on mukavan pehmeä ja hyvin istuvat kengät eivät purista, mutta ovat sopivan napakat jalkaan. Kaunis rusetti on viimeistelty yksityiskohta, joka ei kuitenkaan liikaa hyppää silmille vaan on linjakkaasti osa tyylikästä kokonaisuutta.  Nämä avokkaat sopivat hyvin luottokenkinä niin arkisempaan käyttöön kuin juhlaankin. Ja hyviä uutisia kaikille meille, jotka ovat näihin korkokenkiin mieltyneet tai tulevat ihastumaan: avokas jää edelleen mallistoon ja uusia värejäkin on tulossa!

Myös musta juhla-avokas on helppo yhdistää juhlaan ja arkeen.

Omat Palmroth-klassikkosi voit ostaa helposti vaikkapa verkkokaupasta. Lisäksi kannatta muistaa, että Palmrothin valikoimaan kuuluu myös pienet ja suuret koot.

 

 

Lue lisää