Värejä seinissä | Asuntomessut 2018

Porissa värit ovat palanneet entistä suurempaan rooliin talojen sisustuksessa. Vaaleanharmaan ja valkoisen yhdistelmä on myös noussut jälleen vahvemmin esiin verrattuna viimevuosiin. Tässä artikkelista löydät Stylefellow’n poiminnat messujen tyylikkäistä väripilkuista. Tämän vuoden Asuntomessujen viimeinen viikko on pyörähtänyt käyntiin. Vielä ehtii Porin Karjarantaan poimitaan talteen omaan ideapankkiin vinkkejä niin rakentamisen ratkaisuihin kuin sisustamiseen.

Valokuvamaisia suuria tapettimuraaleja nähdään tämän vuoden messuilla jopa yllättävän paljon.  Kohteessa 31 makuuhuoneessa kukkii suurikuvioset kukat vintagemaiseen henkeen. Villa Hohteessa lastenhuoneen tapettiseinä tuo ripauksen kuninkaallista luksusta, mutta vaaleasävyisenä tehosteseinä ei ole liian dominoiva.

Kohde 31 RTV-pintamateriaalitalo
Kohde 32 Villa Hohde

Kodin Terra by Prisma -talossa päämakuuhuoneeseen on valittu seiniin edelleenkin sisustuksen mausteena suosiossa oleva peikonlehtikuvio. Makuuhuoneen elementtinä toimii myös kalteva katto, joka madaltuu ikkunaseinälle luoden makuuhuoneeseen tunnelmallisen pesän tunnetta.

Kohde 25 Kodin Terra -talo by Prisma

Kohde 7 on täynnä värejä ja kuoseja. Vihreäkuvioinen tapetti löytyy muun muassa wc-tilasta. Kuosin voimakkuus ja kuvion koko on täysin makuasia, mutta WinNovan Tähdessä värien ja kuosien ilottelu on nidottu yhteen hyvin.

Kohde 7 WinNovan Tähti

Yksi kirkkaimmista tapeteista löytyy Villa Edlasta. Romanttinen kukkatapetti saa uutta modernimpaa ilmettä raikkaista trendiväreistä hempeiden sävyjen sijaan.

Kohde 29 Villa Edla

Vihreän eri sävyjä on tuotu kauniisti esiin Porin kohteissa. Vaaleampaa, hieman jopa minttuun taittuvaa vihreää on esimerkiksi kohteissa 9 ja 18. Omaan makuun Kohteen 19 OPn kotoisan ruokailutilan vihreä tehosteseinä osui erityisesti silmään herkullisena väripilkkuna.

Suosittelemme

Kohde 9 Jukkatalon Taimi
Kohde 18 OPn kotoisa

Opn kotoisassa on käytetty huoneiden tehosteena vaakasuuntaista kaksiväristä maalausta. Erityisesti oleskelutilan tunnelma ja sisustus korostuu upeasti maalauksen myötä. Myös lastenhuoneissa on käytetty samaa tehokeinoa.

Kohde 18 OPn kotoisa
Kohde 18 OPn kotoisa

Tehosteseinien sijaan myös kokonaan yhdellä sävyllä maalattuihin huoneisiin saa ideoita Asuntomessuilta. Usein saatamme arastella yhden värin käyttöä laajoina pintoina ja päädymmekin vain käyttämään tehosteseinää, mutta kohteiden 8 ja 14 esimerkit innostavat harkitsemaan kaikkien seinien maalaamista.

Kohde 8 Jukkatalo Voima
Kohde 14 Goto Gloria

Asuntomessujen kohdekaupunki Pori näkyy myös sisustuksessa. Yllä tummansinisessa työhuoneessa on iso Pori-taulu ja Villa Karhun Pori-teema toistuu suurena seinämuraalitapettina.

Kohde 19 Villa Karhu

Kohteessa 10, Pori Energia Valovoima, on tämän vuoden Asuntomessujen näyttävimmät seinät. Erikoismaalatut seinät ympäri taloa on toteuttanut taiteilija Marru Jokela erilaisin Tikkurilan tuottein.

Kohde 10 Pori Energia Valovoima

Lue lisää