Uutuus: TAG Heuer Connected Calibre E4 – Golf Edition

Sveitsiläinen kellonvalmistaja TAG Heuer esitteli uuden version Golf-harrastajille suunnitellusta Connected – Golf Edition -älykellosta.

Vaikka TAG Heuer tunnetaan parhaiten mekaanisilla koneistoilla varustetuista ilmailuun- ja autourheiluun suunnitelluista kelloista, on sen valikoimaan kuulunut vuodesta 2015 alkaen myös Connected -älykello. Ulkokuori on peräisin tutusta Carrera-mallista, mutta sisällä sykkii elektroninen koneisto. Vuonna 2017 älykellosta oli myös tarjolla Connected Modular-malli, jonka koneiston käyttäjä pystyi halutessaan vaihtamaan mekaaniseen, käyttäen samoja kuoria ja ranneketta. Viimeisimmän sukupolven koneisto on Calibre E4, johon myös nyt esitelty uusi Golf Edition perustuu.

TAG Heuer Connected Watch Calibre E4 - Golf Edition

TAG Heuer Connected Calibre E4 – Golf Edition

Uuden Calibre E4-mallin parannukset tähtäävät niin ulkoisesti kuin sisäisestikin entistä parempaan käytettävyyteen ja ergonomiaan. Suurempi nuppi ja uudelleen muotoillut toimintopainikkeet tarjoavat parempaa tuntumaa, ja käyttöliittymä on suunniteltu uudelleen helppokäyttöisemmäksi, ja tukemaan paremmin Golf-toimintoja.

Kellonkuori on mustalla DLC-pinnoitteella päällystettyä titaania, ja safiirilasia ympäröi keraaminen kellonkehä. Kuminen ranneke on teemaan sopivasti kuvioitu golf-pallon pinnan mukaisesti, ja se on varustettu taittolukolla, jossa integroitu merkkausnasta.

TAG Heuer Connected Watch Calibre E4 - Golf Edition

Suosittelemme

Golf-toiminnot

TAG Heuer Connected Calibre E4:n käyttöliittymä suunniteltu valmistajan mukaan uudelleen, jotta kellon golf-toimintoja olisi helpompi käyttää. Kellosta löytyy yli 40 000 golf-kentän korkealla tarkkuudella piirretyt 2D-kuvat, mitkä paljastavat väylien muotojen lisäksi myös etäisyydet ja esteet.

Lyöntiseuranta laskee ja näyttää napin painalluksella pelaajan lyöntien pituudet, ja ylläpitää tuloskorttia. Kellon kehää kiertävien väylänumeroiden vieressä näytetään vielä värikoodein, onko väylä mennyt yli vai alle parin, eli tavoitetuloksen.

Lyönnin pituuksia, tuloskorttia ja 3D-karttoja voi tarkastella Android- ja iPhone-puhelimille ladattavissa olevalla Tag-Heuerin Golf-sovelluksella, joka synkronisoi tiedot kellon ja älypuhelimen välillä. Sovellus ehdottaa myös seuraavaan lyöntiin sopivaa mailaa, josta on erityisesti hyötyä harrastuksen alkutaipaleella olevalle ja kehittyvälle golfarille. TAG Heuer Connected Watch Calibre E4 - Golf Edition

Kumirannekkeeseen on integroitu magneettikiinnitteinen merkkausnasta, jolla pallon paikan merkitseminen greenille saavuttaessa käy tyylikkäästi. Kelloon on myös ladattavissa golf-aiheisia kellotauluja, jotka ovat saatavailla vain Golf Editionin yhteydessä.

Pähkinänkuoressa:

 • Valmistaja: TAG Heuer
 • Malli: Connected Calibre E4 Golf Edition
 • Mallinumero: SBR8A81.EB0251
 • Koneisto: Calibre E4
 • Kellon kuori: hiekkapuhallettu ja DLC-pinnoitettu titaani
 • Kellon halkaisija ilman nuppia: 45 millimetriä
 • Paksuus: 15,3 millimetriä
 • Lasi: safiirilasi
 • Vesitiiviys: 50 m (5 bar)
 • Toiminta-aika: valmistajan ilmoituksen mukaan, kokonainen päivä sisältäen useiden tuntien golf-session
 • Rannekkeen leveys: 22 mm
 • Ranneke: päältä valkoinen ja sisäpuolelta musta kumiranneke
 • Hinta: 2550 €

Suomessa TAG Heuer Connected Calibre E4 Golf Edition -älykelloa myy Lindroos.

Kuvat: TAG Heuer

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat