Uutuus: Seiko Presage Sharp Edged -kellomallisto

Seiko on esitellyt japanilaista estetiikkaa kauniisti esille tuovan Seiko Presage Sharp Edged -kellomalliston, joka on saatavilla lokakuussa.

Japanilaisen Seikon uusin lisäys Presage-sarjaan on Sharp Edged -mallisto, jonka muotokieli on terävä, kulmikas ja samaan aikaan hienostunut. Erityisesti huomioni kiinnittyy Asanoha-kuvoituun kellotauluun ja kellon tasapainoiseen, hilittyyn kokoon.

Seiko Presage Sharp Edged -rannekello.
Sharp Edged -malliston Asanoha-kuvioitu kellotaulu tuo kellolle persoonallisen ilmeen.

Seiko Presage Sharp Edged

Hiljattain esitelty ja lokakuun aikana myyntiin saapuva Presage Sharp Edged -mallisto muodostuu neljästä kellotaulultaan erivärisestä kellosta, joiden sisällä sykkii 70 tunnin käyntivaran tarjoava 6R35-koneisto. Arkikäyttöä ajatellen kellossa on mainio 100 metrin vesitiiviys sekä 4,800 A/m:n suojaus magneettisuutta vastaan. Kellossa on sisäpuolelta heijastesuojattu safiirilasi, jonka läpi voi ihailla kauniisti tehtyä, aiemmin mainitsemaani Asanoha-kuvioitua kellotaulua.

 

Valkotauluinen Sharp Edged on arkityylikäs valinta ranteeseen.
Valkotauluinen Sharp Edged on arkityylikäs valinta ranteeseen.

Malliston suurin vahvuus on kuitenkin kellojen koko. Kellonkuori on 39,3 millimetriä ja kellon paksuus on maltillinen 11,1 millimetriä. Tämä tekee Sharp Edged -kelloista hyvin istuvan useimpiin ranteisiin tehden siitä monipuolisen käyttökellon arkeen ja juhlaan.

Seiko Presage Sharp Edged SPB170J1 -malli on Tyyliniekan pukukello.
Seiko Presage Sharp Edged SPB170J1 -malli on Tyyliniekan pukukello.

Kolme mallia on tehty selkeästi arkisempaan käyttöön, sillä niissä on teräsranneke. Ruusukultapinnotteinen SPB170J1-malli on puolestaan pykälän juhlavampi ja siinä onkin tummanruskea vasikannahkainen ranneke perhoslukolla. Omaa suosikkiani on vaikea nimetä, sillä teräsmalleista kaikissa on omat vahvuutensa. Jos joku pitäisi kuitenkin valita, kallistuisin pääkuvassa olevaan vihreätauluiseen malliin.

Suosittelemme

Malliston saatavuus

Sharp Edged -mallisto saapuu suomalaisille Seiko Elite -jälleenmyyjille lokakuun aikana. Kellojen suositushinta on 1.090 euroa. Kellomalliston yksityiskohtaisempi esittely julkaistaan verkkolehdessämme myöhemmin.

Kuvat: Seiko

Lue lisää