Uutuus: Raymond Weil Freelancer Calibre RW1212

Sveitsiläinen kellonvalmistaja Raymond Weil toi miesten Freelancer Calibre RW1212 -mallistoon uutuuden, joka asettuu valmistajan kellomallien yläpäähän. Uuden tulokkaan tunnistaa parhaiten syvänvihreästä kellotaulusta ja kangasrannekkeesta, mikä sopiikin trendikkäästi kevätmarkkinoille.

RW1212 -koneisto

Vuonna 2017 Raymond Weil suunnitteli koneiston, jonka tarkoituksena oli tehdä kunniaa kellobrändin sveitsiläisille sukujuurille, sekä kuvastaa heidän 40-vuotista osaamistaan ja sveitsiläisen kellonvalmistuksen traditioita. Koneiston nimeksi annettiin RW1212 ja sen valmistajaksi valikoitui Sellita. Koneiston numero 1212 viittaa yhtiön pääkonttorin sijaintiin Grand-Lancyssä, Sveitsissä, jonka alueen postinumero on 1212.

RAYMOND WEIL, FREELANCER CALIBRE RW1212, GREEN 2780 STC 52001

Raymond Weil Freelancer Calibre RW1212

Suositun Freelancer malliston uusin tulokas on 42-millin kokoinen ja mallinumeroltaan 2780-STC-52001. Kellotaulu on tummanvihreä ja väri toistuu myös vetonupin päässä, sekä rennon ja laadukkaan oloisessa kangasrannekkeessa. Hopeoidut osoittimet ja tuntimerkinnät, sekä Freelancer-mallistolle ominainen kello kuuden kohdalta taulun läpi näkyvä koneiston liipotin, nousevat hienosti esiin tummanvihreästä ja keskiosastaan Clous de Paris -kohokuvioidusta kellotaulusta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kellon kuori on kiillotettu taulun ympäriltä ja reunoiltaan harjattu mataksi. Mukavan kokoinen ja hammastettu vetonuppi on käyttövarma, ja se on koristeltu syvänvihreässä kelluvalla RW-logolla. Puhdaslinjainen kuori on sulavasti ja hillitysti muotoiltu, mikä tekee kellosta sopivan tyylikkäämpäänkin tilaisuuteen ja sujahtaa kauluspaidan alle vaivatta.

Freelancer -mallien kohokohta

Muuten hillittyä ja eleganttia kelloa rikkoo – positiivisessa mielessä – kello kuuden kohdalta pilkistävä näkymä automaattikoneiston uumeniin. Näkymän pääosassa on tasaisesti sykkivä liipotin, mutta sen takaa voi nähdä myös käyntivaran varastoivan jousikotelon ja sen sisältämän vetojousen, sekä käyntirattaan ja sillan.RAYMOND WEIL, FREELANCER CALIBRE RW1212, GREEN 2780 STC 52001

Raymond Weil Freelancer Calibre RW1212

  • Mallinumero: 2780-STC-52001
  • Koneisto: automaattisesti virittyvä RW1212
  • Käyntitaajuus: 28 800
  • Käyntivara: 38 tuntia
  • Kuoren materiaali: ruostumaton teräs, kiillotettu/satiini
  • Kuoren halkaisija: 42 mm
  • Lasi: safiiri, molemmin puolin heijastesuojattu
  • Vesitiiviys: 100 m / 10 ATM
  • Ranneke: vihreä synteettinen kangasranneke, taittolukko kahdella napilla
  • Hinta: 1950 euroa, kello tulee myyntiin maaliskuun loppupuolella

Lue lisää