Uutuus: ORIS Hölstein Edition 2020 – lähes täyttä pronssia

Oris-kellobrändi sai alkunsa vuonna 1904, kun Paul Cattin ja Georges Christian ostivat Lohner & Co -kellotehtaan, perustivat uuden yrityksen, ja nimesivät sen läheisen Oris-puron mukaan. Hölsteinin tehdas on edelleen samalla paikalla, ja se on paikkakunnan merkittävin työllistäjä. Perinteitä kunnioittaakseen, Oris toi myyntiin rajoitetun erän Oris Hölstein Edition 2020 -kelloja.

Oris juhlistaa perinteikkäitä Hölstein-sukujuuriaan uudella, 43 mm Oris Divers Sixty-Five -kronografiin perustuvalla, ORIS Hölstein Edition 2020 -kellolla, johon on käytetty pronssia enemmän kuin koskaan. Divers Sixty-Five mallisto esiteltiin ensimmäisen kerran keväällä 2015, ja se tekee kunniaa vuoden 1965 sukeltajankellomallistolle.

Oris Hölstein Edition 2020

ORIS Hölstein Edition 2020

ORIS Hölstein Edition 2020 -kellon pronssisen kuoren ja kehän lisäksi, sveitsiläisvalmisteisessa kellossa nähdään nyt ensimmäistä kertaa pronssinen ranneke. Pronssista valetuista palasista kootussa rannekkeessa vain tapit ja taittolukon sisempi osa ovat ruostumatonta terästä. Pronssinen kuori, kehä ja ranneke patinoituvat ajan ja käytön myötä, joten jokainen yksilö kertoo vuosien päästä oman tarinansa.

Kellotaulu on pronssin sijaan kullattu patinoitumisen välttämiseksi, sillä ajan näyttämisen on oltava selkeää ja tarkkaa vielä pitkänkin ajan kuluttua. Mustat kronografiapunäytöt istuvat upeasti kultaiseen kellotauluun, ja paksut Superluminovalla käsitellyt tuntimerkinnät sekä osoittimet ovat selkeät, ja kellonajan luettavuus on helppoa. Kellon takakansi on ruostumatonta terästä, ja siihen on kohokuvioitu Oris-karhun hymyilevä naamataulu, Hölstein edition 2020-teksti, sekä rajoitetun erän sarjanumero.

Oris Hölstein Edition 2020

Suosittelemme

Normaalissa kellotilassa ajan näyttää tunti- ja minuuttiosoittimet, sekä kello yhdeksän kohdalla oleva sekuntiapunäyttö. Kronografi-, eli ajanottotoimintoja käytettäessä, kello kahdentoista kohdalla oleva kronografiosoitin mittaa aikaa neljäsosasekunnin tarkkuudella. Kello kolmen kohdalla oleva apunäyttö mittaa aikaa 30 minuutin jaksoissa, ja toinen apunäyttö 60 sekunnin, eli yhden minuutin jaksoissa.

Kelloa on valmistettu vain 250 kappaleen rajoitettu erä, ja jokainen yksilö on numeroitu. Kello on saavilla Oris boutique-, Oris e-shop -kaupoista, sekä jälleenmyyjiltä, joilla on pääsy Oris e-shop-kauppaan.

Oris Hölstein Edition 2020

 

ORIS Hölstein Edition 2020

  • Mallinumero: 01 771 7744 3182-Set
  • Koneisto: Oris 771 automaattikoneisto
  • Käyntitaajuus: 28800 Hz
  • Käyntivara: 48 tuntia
  • Kuoren materiaali: pronssi
  • Kuoren halkaisija: 43 mm
  • Lasi: kupera, sisäpuolelta heijastesuojattu safiirilasi
  • Vesitiiviys: 100 m
  • Ranneke: pronssia, tapit ja taittolukon sisempi osa ruostumatonta terästä
  • Hinta: 4800 euroa

Kelloa kannattaa tiedustella Oriksen virallisilta jälleenmyyjiltä, jotka löytyvät maahantuoja Kultakeskuksen jälleenmyyjä-hakusivulta.Oris Hölstein Edition 2020

Haluatko lukea lisää Oriksesta?

Lue Oris-artikkelimme täältä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat