Uutuus: Citizen Eco-Drive Chronograph CA7061-26X

Kaupallinen yhteistyö: Citizen Suomi

Yksi Citizenin tämän kevään miesten uutuuskelloista on Citizen Eco-Drive Chronograph CA7061-26X, joka yhdistää klassisen miesten rannekellon tyylin ja modernin valovoimalla toimivan Eco-Drive-koneiston.

Kronografitoiminnoilla varustetun kellon kuori on ruostumatonta terästä ja se on halkaisijaltaan 42- ja paksuudeltaan hieman alle 12 millimetriä. Sutjakan kokonsa puolesta kello sopii mainiosti erikokoisiin ranteisiin, ja hillityn tyylikkään ilmeen myötä myös muodollisiin tilaisuuksiin puvun kanssa käytettäväksi. Krokotiilin nahan kuviota jäljittelevä 20 mm lugivälin neulalukolla varustettu nahkaranneke sopii hyvin kellon tyyliin.

Citizen CA7061-26X

Beigen sävyisen kellotaulun yleisilme on hillitty ja vintage-henkinen, ja sitä suojaa kristallilasi. Kronografin apunäytöt sulautuvat kellotauluun pehmeästi, ja niiden osoittimet ovat huomaamattomat, mutta kuitenkin luettavat. Pyramidityyppiset tuntimerkinnät ja osoittimet antavat kellolle omaleimaista ilmettä, ja ne erottuvat selkeästi taulusta.

Päivämääränäyttö on klassisesti kello yhdeksän kohdalla, ja apunäytöt kello kahdentoista ja -kuuden kohdilla. Matala takakansi on ruostumatonta terästä, ja sitä koristaa maapallon kuva, sekä kellon mallimerkinnät. Kronografipainikkeet on muotoiltu klassiseen tyyliin, ja hammastettu nuppi on asiallisen kokoinen.

Citizen CA7061-26X Citizen CA7061-26X

Ekologisuus on ollut jo pitkään yksi Citizenin kellonvalmistuksen peruskivistä, ja siksi valoa energianlähteenä käyttävä sähköinen Eco-Drive-koneisto löytyy yhä useammasta Citizen-kellosta. CA7061-26X:n koneistona on Citizenin B643 Eco-Drive, jonka kellotaulun takana sijaitseva aurinkopaneeli muuntaa kaikenlaisten valonlähteiden tuottaman valon sähköenergiaksi. Valonlähteeksi kelpaa niin auringonpaiste kuin pöytälampun valokin. Täyteen latautuneena kello tarjoaa jopa 210 päivän toiminta-ajan, ja paristottomuutensa ansiosta säästää luontoa, sekä pariston vaihdon vaivan.

Pähkinänkuoressa

 • Malli: Citizen Eco-Drive Chronograph CA7061-26X
 • Mallinumero: CA7061-26X
 • Koneisto: Eco-Drive B643
 • Käyntivara:  210 päivää
 • Kuoren materiaali: ruostumaton teräs
 • Kuoren halkaisija:  42 mm
 • Kuoren paksuus:  11,9 mm
 • Lasi: kristallilasi
 • Vesitiiviys: 50 m
 • Ranneke: ruskea nahka (lugiväli 20 mm)
 • Hinta: 279 e

Citizenin rannekellojen viralliset jälleenmyyjät löydät täältä.Jukka Mykkänen
Jukka Mykkänen on Tyyliniekan toimituspäällikkö, joka kirjoittaa mielellään kiinnostuksen kohteistaan, kuten autoista ja kelloista. Vapaa-aika kuluu perheen parissa, autonäyttelyissä, venettä kunnostaessa tai luonnossa liikkuessa. Itsekehittämisen kohteena tällä hetkellä on videokuvaus- ja editointi, sekä live-tuotanto.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.