Uutuus: Breitling Avenger Automatic GMT 43 – valkoisella kellotaululla

Valkoisella kellotaululla ja GMT-toiminnolla varustettu Avenger Automatic GMT 43 on uusin tulokas Breitlingin vuonna 2001 esittelemään ja suosituksi nousseeseen Avenger-mallistoon.

Breitling Avenger Automatic GMT 43

Avenger Automatic GMT 43 -mallia on tähän asti saanut joko tumman sinisellä tai mustalla kellotaululla, mutta nyt mukaan liittyy myös valkotauluinen versio. Tummanpuhuva, hillitty ilme on tipotiessään, ja valkoinen taulu herättää positiivisessa mielessä huomiota. Avengerille ominaisia suuria ja selkeitä tuntimerkintöjä on tummennettu, jotta ne erottuisivat paremmin kirkkaan valkoisesta taulusta, ja niissä on reilut SuperLuminova-upotukset, jotta ajan lukeminen onnistuisi helposti myös pimeässä.

Avenger Automatic GMT 43

Kellon erottaa perus-Avengerista GMT (Greenwich Mean Time) -tuntiosoitin, jonka voi asettaa näyttämään GMT-aikaa, tai vaikkapa kotiaikavyöhykkeen aikaa matkan aikana. Nuolimainen osoitin on maalattu kokonaan punaisella, josta myös sekuntiviisarin kärki on saanut osansa – nämä piristävät kivasti valkoista taulua. Päivämääränäyttö sijaitsee perinteisesti kello kolmen kohdalla. Myös osoittimissa, pois lukien sekuntiosoitin, on SuperLuminova-upotukset.

Halkaisijaltaan 43 millimetrinen ruostumaton teräskuori kätkee sisäänsä tutun Breitling 32 -automaattikoneiston, joka tarjoaa täysin viritettynä 42 tunnin käyntivaran. Koneistoa suojaa takana paikalleen kierrettävä ruostumaton teräskansi, ja etupuolella molemmin puolin heijastesuojattu kaareva safiirilasi. Kellon porrastettu aikakehä on yhteen suuntaan pyörivä, ja siinä on 15, 30 ja 45 merkinnät, sekä SuperLuminova-upotuksin varustettu 0-kohta.

Avenger Automatic GMT 43
Kellon kaveriksi on tarjolla joko ruostumaton teräsranneke, tai antrasiitin värinen vasikannahkaranneke, joko perinteisellä soljella tai taittolukolla varustettuna.

Avenger Automatic GMT 43

Suosittelemme

Valkotauluinen Breitling Avenger Automatic GMT 43 sopii mainiosti kesäkelloksi, sillä kellonajan lukeminen käy helposti myös kirkkaassa auringonpaisteessa, ja 300 metriin vesitiiviin kellon kanssa voi huoletta uskaltautua uimaan – muutenkin kello on tehty kestämään kovaakin käyttöä, joten kyseessä on melko huoleton aikarauta. Hillityn kokonsa ja rauhallisen yleisilmeen ansiosta kello viihtynee ranteessa myös formaalimmassa tilaisuudessa, ja saattaa jopa olla sopiva sysäys kellohenkiselle keskustelulle.

Avenger Automatic GMT 43

Breitling Avenger Automatic GMT 43:n hinta soljella varustetulla nahkarannekkeella on 4210 euroa (taittolukolla 4370 euroa), ja ruostumattomalla teräsrannekkeella 4510 euroa.

2 KOMMENTIT

    • Kiitos tarkkaavaisuudesta, kyllä se päivämäärä on perinteisesti kello kolmen, eikä yhdeksän kohdalla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Jukka Haapalainen ja Baume & Mercier yhteistyöhön

Richemont-luksuskonserniin kuuluva ja yksi vanhimpiin sveitsiläisiin kellomerkkeihin lukeutuva Baume & Mercier on aloittanut yhteistyön tanssija Jukka Haapalaisen kanssa. Lähes kaikki luksusmerkit luottavat yhteistyön voimaan, mitä...

Tyyliniekan uusimmat