Uutuus: Bell & Ross BR 05 Chrono White Hawk

Bell & Ross esitteli urbaaniin BR 05 -mallistoon kuuluvan vaaleatauluisen White Hawk -nimeä kantavan kronografin, jota valmistetaan 250 kappaletta.

Uutuusmalli täydentää aiemmin esiteltyä 42-millistä BR 05 Chrono -mallistoa tyylikkäällä ja kevyesti 80-lukua henkivällä vaalealla kellotaululla, jossa yhdistyy hopeanharmaan sävyt kohollaan oleviin indekseihin sekä upotettuihin pikkutauluihin. Pirteyttä ja kaivattua särmää kellotauluun tuovat ajanoton punaiset osoittimet. Tunti- ja minuuttiosoittimissa sekä tunti-indekseissä on voimakas SuperLuminova-loistemassaus, joten kellonajan lukeminen hämärässä ja pimeässä on kohdallaan.

BR 05 Chrono White Hawk
Hienostunutta ja kolmiuloitteista kellotaulua tarkastellaan heijastesuojatun safiirilasin läpi.
BR 05 Chrono White Hawkissa yhdistyy elegantilla tavalla kiiltävän viisteet satiinihiottuun kellonkuoreen ja teräsrannekkeen paloihin.
BR 05 Chrono White Hawkissa yhdistyy elegantilla tavalla kiiltävän viisteet satiinihiottuun kellonkuoreen ja teräsrannekkeen paloihin.

Kellon koneistona toimii modulaarinen ETA ETA 2894-2, jonka erikoisuus on pyöreä vetopaino, johon on saatu epäkeskoksi aukisahaamalla siihen valkohaukan pää. Näin vetopaino toimii funktionaalisesti ja toiseksi kellonomistaja voi tarkastella koneiston toimintaa vetopainon leikkausten ja safiirilasin läpi. Valmistajan BR-CAL.301:ksi nimeämä automaattikoneisto tarjoaa kellolle 42 tunnin käyntivaran.

BR 05 Chrono White Hawk luottaa ETA:n koneistoon, jota voi tarkkailla safiirisen takakannen läpi.

Uutuusmalli on BR 05 -tapaan kauniisti viimeistelty, jossa huomio kiinnittyy etenkin satiiniottuja ja kiillotettuja pintoja yhdistelevään kellonkuoreen sekä integroituun teräsrannekkeeseen. Bell & Ross BR 05 Chrono White Hawk on saatavissa myös kumirannekkeella.

Tyylinsä puolesta White Hawk on omaan silmääni kronomalliston hienostunein malli, joka sopii monenlaiseen pukeutumiseen. Mikäli 42 millimetrin kokoinen ja 13,5 millimetrin paksuinen neliö istuu ranteeseen, tarjoaa Bell & Ross BR 05 Chrono -mallisto oivallisen vaihtoehdon jokapäiväiseen käyttöön, sillä siinä on huolettomaan elämäntyyliin sopiva 100 metrin vesitiiviys.

Kuten mainitsin, on kyseessä 250 kappaleen rajoitetun erän kellomalli, josta Suomeen on tulossa yksi kappale – kaikeksi onneksi nimenomaan teräsrannekkeella. Tämä kappale toimitetaan joulukuun alkupuolella Aseman Kellolle, josta se on ostettavissa 6100 euron hintaan.

Bell & Ross BR 05 Chrono White Hawk on sporttinen kello monenlaisiin tyyleihin.
Bell & Ross BR 05 Chrono White Hawk on sporttinen kello monenlaisiin tyyleihin.

Lue lisää