Uusi tyylisivusto – Välklädda Svenska Herrar

E-F-V Gentlemenswear -vaatemerkistä ja Styleforumin kattavista Pitti Uomo -raporteistaan tunnettu Erik Mannby on yhdistänyt voimansa Manolon ja Plaza Uomo Magazinen Olof Nitheniuksen kanssa. Tuloksena on Välklädda Svenska Herrar -haastattelusivusto. Mannby ja Nithenius esittelevät sivustollaan tunnettuja ruotsalaisia miestentyylin edelläkävijöitä henkilöhaastattelujen muodossa.

ValkladdaSvenskaHerrar

“Ajatuksenamme on etsiä Ruotsin parhaiten klassista pukeutumista edustavat miehet ja pyytää heitä kertomaan ajatuksiaan tyylistä. Kaikki haastattelut tehdään henkilökohtaisesti, jotta henkilökuvat olisivat mahdollisimman välittömiä”, kertoo Mannby. “Keskustellessamme Olofin kanssa huomasimme, että olimme leikitelleet samankaltaisilla ideoilla. Toivottavasti voimme tulevaisuudessa julkaista haastattelut (tai ainakin valikoiman niitä) myös kirjamuodossa”, hän lisää.

Haastateltavat esitellään paitsi tekstin, myös kuvien muodossa. Tämä on Mannbyn mukaan erittäin luonnollista, koska “vaatetus, jos mikään, on erittäin visuaalinen kokemus”.

Kansainvälisesti tunnetun Skoaktiebolaget-kenkäkaupan Patrik Löf on saanut kunnian olla ensimmäinen sivuilla esiteltävä herrasmies. Tämänkaltainen aloitus takaa sen, että Tyyliniekan väki pysyy liimattuna ruutujensa ääreen uusia päivityksiä odottaen!

Sivusto on ruotsinkielinen.

Suosittelemme

www.svenskaherrar.se

Lue lisää