Uusi Mitsubishi Outlander saapuu syksyllä Suomeen yli sadan uudistuksen saattelemana

Mitsubishi esittelee uuden Outlander-mallin Suomessa syyskuun alussa. Uudistunut Outlander erottuu D-segmentin crossovereista ilmeikkäällä ja dynaamisella ulkomuodollaan sekä jalostuneella ajettavuudellaan.

Vuosimallin 2016 Mitsubishi Outlanderissa on yli 100 uudistusta. Auto on suunniteltu ja muotoiltu uudelleen. Tärkeimpiä uudistuksia ovat ”Dynamic Shield” -ulkonäkö ja uusittu kori. Myös auton ajettavuutta ja äänieristystä on parannettu. Tuloksena on entistä hiljaisempi ja hienostuneempi iso crossover, joka vakuuttaa kaikilla osa-alueilla.

Kolmannen sukupolven Outlander on ollut markkinoilla kolme vuotta. Autoa on valmistettu 320 000 kappaletta, joista noin 95 000 on myyty Eurooppaan. Kahden ensimmäisen sukupolven aikana (2001­–2012) Outlanderia myytiin yli 960 000 kappaletta. Outlanderin menestystä on vahvistanut ladattava hybridimalli Outlander PHEV, joka tuli markkinoille vuoden 2013 lopulla.

mitsubishi-outlander-1

Uudessa Mitsubishi Outlanderissa esitellään Mitsubishi Motors Corporationin (MMC) uusi visuaalinen ilme, josta saatiin esimakua vuoden 2014 Pariisin autonäyttelyn Outlander PHEV Concept-S -autossa. Keulan uusi Dynamic Shield -ilme tulee myöhemmin koko Mitsubishi-mallistoon. Keulan muotoilu symboloi Mitsubishi Motorsin kaupunkimaastureiden toiminnallisuutta ja luontaista turvallisuutta. Siinä rohkeat kromatut juovat suojaavat kolmen timantin logoa molemmin puolin. Kolmiulotteinen kuvio puolestaan antaa vaikutelman liikkeestä.Dynaamisen liikkeen tunnelmaa korostavat loivasti kaartuvat LED-valot.

Uusi Outlander vakuuttaa lukuisilla viimeistellyillä yksityiskohdillaan. Auton laatuvaikutelma on parantunut selvästi. MMC:n suunnittelijat ottivat mallia kiitetystä Outlander PHEV Concept-S -konseptiautosta sisätilojen suunnittelussa. Outlanderin sisätiloissa onkin useita matkustamon viihtyisyyttä parantavia uudistuksia.

Suosittelemme

mitsubishi-outlander-2

Uuden Outlanderin suunnittelussa on keskitytty erityisesti ajettavuuteen ja mukavuuteen. Autosta tutkittiin yli 30 eri aluetta ja niiden ominaisuuksia parannettiin. Muutoksia tehtiin koriin, moottoreihin, jousitukseen, pyöriin ja ikkunoihin.

Outlanderiin on nyt saatavilla Mitsubishi Motorsin Super-All Wheel Control (S-AWD) -nelivetojärjestelmä. Edistyksellinen S-AWD on järjestelmä, johon sisältyy AYC-luistonestojärjestelmä sekä aktiivinen tasauspyörästö. Uuden Outlanderin S-AWD-järjestelmässä on neljä eri toimintatilaa. Kuljettaja voi valita tilan keskikonsolissa sijaitsevasta Drive Mode Selector -valitsimesta.

Lue lisää