Urheilurintaliiveissä pompit vain sinä – tyylikkäät ja toimivat valinnat

Monelle uuden vuoden aloitus on myös hetki uuden vuoden lupauksille, esimerkiksi liikkumiseen liittyen. Teit lupauksia tai et, uudet urheiluvaatteet, ja urheilurintaliivit, tuovat uutta iloa ja piristystä liikkumiseen.

Erityisesti kurvikkaan haaste on löytää sopivia sporttiliivejä – sellaisia, jotka mahtuvat päälle ja vielä tarjoaisivat oikeasti tarvittavaa tukea. Isoihin kuppikokoihin erikoistuneen Lumingerien valikoimasta löytyy myös useita sporttiliivejä sekä urheiluleggingseja. Itsekin pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni testailemaan sporttiliivejä, jotka todellakin ovat tukevat.

Panache Sport -urheiluliiveistä värivalikoimaa riittää runsaasti niin yksivärissä kuin kuviollisissakin kausiväreissä. Nämä urheiluliivit toimivat hyvin myös toppina, joten pirteät väriyhdistelmät ovat mukava lisä. Testaamani Panache Sport -urheiluliivit ovat kaarituettomat, mutta tarjoavat sopivasti tukea. Panachella on kuitenkin saatavissa myös kaarituettuja malleja. Panache Sport-urheilurintaliivit vähentävät liikettä jopa 83 prosenttia.

Suosittelemme

Materiaali on pehmeää ja tuntuu päällä mukavalta. Tuesta huolimatta, liivit myös muotoilevat povea – eivätkä purista rintoja levyksi rintakehää vasten. Olkaimet ovat myös miellyttävät ja lisäksi ne voidaan yhdistää erillisen hakasen ansiosta racer back -tyyliin.

Panachen urheiluliiveistä kokona itselleni sopivin oli normaali kokooni verraten yksi koko isompi ympärysmitaltaan, kuppikoon pysyessä samana eli myös yhtä kokoa isompana, kun huomioidaan rinnakkaiskuppikoot.

Testasin sekä kaarituettuja (oik.) että kaarituettomia (vas.) urheilurintaliivejä.

Toiset testaamani urheiluliivit ovat Freyan Active-sarjan Epic-rintaliivit. Liivit tarjoavat myös hyvän tuen takaa, sillä kiinnitys on kuppikoosta riippuen kolmella tai neljällä hakasella. Freyan Epicissa on monista sporttiliiveistä poiketen kaarituet. Päällä tunne on hieman puristavampi Panacheen verrattuna, mutta silti mukavan huomaamaton eikä lainkaan ahdistava.

Freya Active-urheiluliiveissä on kaksi tukitasoa, Dynamic ja Intense. Näiden kyseisten sporttiliivien tukitaso on Intense, joka sopii myös rankempiin lajeihin, joissa pompottava liike on toistuvaa, kuten ratsastukseen. Lisäksi valikoimista löytyy Enellin urheiluliivit, joita Suomessa Lumingerie myy yksinoikeudella, jotka ovat suunniteltu erityisen rankkoihin lajeihin.

Epicista kokona sopiva oli normaali kokoni. Kuten Panachen liiveissä, Epicin olkaimet voi myös yhdistää racer back-tyyliin ja myös Epic sopii käytettäväksi yksistäänkin urheilutopin tapaan. Tummansininen on kausiväri ja tehostevärinä toimii raikas oranssi.

Lumingerien valikoimasta löytyy myös muutamia urheiluleggings-malleja. Rapids-leggingsit ovat leikkisät väritykseltään. Reipas pinkki on pirteä ja harmaa-musta kangas hämää loistavasti silmää – mahdolliset selluliittimuhkurat eivät erotu kankaan läpi helposti. Materiaali on napakkaa, mutta kuitenkin kevyttä ja hengittävää.

Epic-sporttiliivin kanssa samaa sarjaa ovat Freya Activen Velocity-leggingsit. Väritys ja tehosteet seuraavat sporttiliivien tyyliä.

Erityisestä kiitosta haluan antaa pienelle vetoketjutaskulle ja erittäin napakalle sekä tukevalle materiaalille. Lisäksi erillinen haarakolmiopala on oikein mahtava ja näin yleistä epämiellyttävää niin kutsuttua ”kamelinvarvas”-efektiä ei pääse syntymään. Molemmista urheilulegginseistä valitsin koon S, koska tykkään, että sporttitrikoot saavat olla napakat.

Vaikka urheilu ei sinällään väline- tai varusteurheilua olekaan, on erityisesti isorintaisille oikeanlaiset urheilurintaliivit liikkumisen riemun ehto. Parhaan mahdollisen tuen antavat urheiluliivit, jotka tuntuvat miellyttäviltä päällä, mahdollistavat myös monipuolisesti eri lajien harrastamisen. Ja kyllähän aina uudet vaatteet tuovat myös piristystä urheiluun.

Lumingerie on isoihin kuppikokoihin erikoistunut suomalainen verkkokauppa, jossa on Suomen paras koko- ja mallivalikoima kaarituettuja ja kaarituettomia rintaliivejä, imetysliivejä, urheiluliivejä sekä muita alusvaatteita, toppeja, paitoja ja mekkoja kurvikkaille, isorintaisille naisille. Toiminta-ajatuksena on tarjota kurvikkaille kauniita alusasuja, sillä kauneus ja hyvä olo ovat jokaisen naisen oikeuksia. Ajatus isorintaisille suunnatusta verkkokaupasta lähti kauppiaan omasta tarpeesta, sillä rintaliivejä tarpeeksi suurella kuppikoolla ja pienellä ympärysmitalla oli vaikeaa ja välillä jopa lähes mahdotonta löytää. Laajan tuotevalikoiman löydät verkkokaupasta Lumingerie.fi. Verkkokaupasta tilaat helposti ja luotettavasti, ja tuotteet voi sovittaa rauhassa kotona. Ostoksiin ei lisätä toimituskuluja ja tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Lumingeriesta löydät liivikoot 60-130 ja kuppikokoja D-kupista alkaen jopa O-kuppiin saakka.

Lue lisää