Upeita harrasteautoja ja viihdettä lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna Lahdessa

Autoentisöinnistä, -rakentamisesta ja harrasteajoneuvoista kiinnostuneita hemmotellaan 3. – 4.10.2015 Lahden Messukeskuksessa. Autot ja Viihde –viikonlopputapahtumassa on esillä autoharvinaisuuksia, entisajan unelma-autoja, nykypäivän show-autoja, alan asiantuntijoita ja yrityksiä.

Näytteilleasettajia ja esiintyjiä saapuu Yhdysvalloista, Ruotsista, Virosta, Venäjältä, Saksasta, Englannista sekä Norjasta. Esillä on ennätyksellinen määrä ulkomailla palkittuja ajoneuvoja. Pohjoismaista, Venäjältä ja Virosta saapuu tapahtumaan yli 50 show-ajoneuvoa. Yhteensä ajoneuvoja on esillä noin neljäsataa.

Tammikuussa Kaliforniassa järjestetyssä Grand National Roadster show’ssa ensi-esiteltiin ruotsalaisen Robert Hoffmannin “Red Hot Attraction” show hot rod (kuvassa), jonka Euroopan ensi-esiintyminen tapahtuu nyt Lahdessa. Käsityönä tehty uniikki auto paljastetaan yleisölle lauantaina 3. lokakuuta kello 12:00.

Heath Garage Hot rod Circus osastolla nähdään lapualaisen Heath Garage hod rod-pajan jopa maailmanennätyksiä hipova kasaustyönäytös. Lapualta tuleva pariskunta Anna Stina ja Tomi Kangas tiimeineen kokoavat yleisön edessä maailmanluokan Show-rodin vain kahden näyttelypäivän aikana. Urakkaa on valmisteltu yksityiskohtia myöden jo melkein vuoden ajan ja nyt osat laitetaan yhteen ja kohdalleen.

Tapahtumassa on nähtävillä myös Top Fuel -kiihdytysautoja, upeasti tuunattuja rekka-autoja, kuten useita palkintoja kahminut Kuljetus Auvisen Mercedes-Benz Actros 2551 L ”Highway Hero” ja jenkkirekka Peterbilt 359 Long Hood.

Tapahtumassa on myös muuta silmänruokaa, kuten muotinäytöstyyliset Pin-Up Finland ja Car Babe 2015 –finaalit. Pin-Up Finlandin teemaksi on tänä vuonna valittu Saylor, ja upeat 12 finalistia esittelevät 50-luvun rantamuotia viehkeässä show’ssa lauantaina.

Suosittelemme

Kilpailun finaalit käydään Rock’n’Roll & Burlesque Nightin yhteydessä lauantai iltana. Kilpailun tuottajana ja juontajana toimivat burleski-esiintyjät Tinker Bell ja TurrrboCherry.

Autot ja Viihde –viikonlopun samanaikaisesti järjestettäviä tapahtumia ovat Jenkkiautonäyttely, X-treme Car Show, Lahti Cruising sekä Rock’n’Roll & Burlesque Night. Tapahtuman pääyhteistyökumppani on Sonax-autonhoitotuote. Näyttelyllä on käytössään yli 14.000m2 sekä 4 eri messuhallia. Ulkotiloissa on laaja harrasteajoneuvoparkki. Perhesunnuntaina ohjelmisto ja tunnelma on rakennettu lapsiperheitä varten. Autot ja Viihde -viikonloppu järjestetään toista kertaa.

Videokooste vuoden 2014 Autot ja viihde -tapahtumasta:

Lue lisää