Upeasti rakennettuja Chevrolet Camaroja esillä viikonlopun auto- ja viihdetapahtumassa Lahdessa

Chevrolet Camaro on legendaarinen muskeliautomalli, joka ei juuri esittelyjä kaipaa. Tässä kuitenkin pari mainitsemisen arvoista Camaroa, jotka tullaan näkemään tulevana viikonloppuna Autot ja Viihde -viikonloppu -tapahtumassa, Lahdessa. Syksyn suurin autotapahtuma tuo Lahden Messukeskuksen katon alle X-Treme Car Show:n tuning-autot, Yankee Car Show:n jenkkiautot ja Rokki Night -iltatapahtuman huikeat esiintyjät, sekä paljon muuta oheisohjelmaa.

Chevrolet Camaro Stealth by RAYTH

Tämä upeasti rakennettu vuoden 2010 Chevrolet Camaro on saanut ympärilleen räyhäkän RAYTHin Widebody-korisarjan, LSD:n lambo-ovet ja alleen upeat 22″ Forgiaton Navaja -vanteet. Voimalinjaa ja alustaa on myös päivitetty, sillä V6-moottorin kylkeen on lyöty remmiahdin ja alusta on saanut ilmajousituksen.

Chevrolet Camaro Stealth by RAYTH
Chevrolet Camaro Stealth by RAYTH

Auto nähdään Autot ja Viihde -viikonloppuna X-Treme Car Shown puolella ja sitä kelpaa tulla ihmettelemään kauempaakin. Itse auto on peräisin eteläisestä rajanaapuristamme Virosta.

Chevrolet Camaro Stealth by RAYTH
Chevrolet Camaro Stealth by RAYTH

Chevrolet Camaro Drag Racing Factory Stock

Tämä K. Suilo Racingin FS/C-luokan Drag Racing-kilpuri edustaa näyttelyn tehokkainta ja ripeintä osastoa. Vaikka tässä lajissa ulkomuoto ei ole pääasia, niin kyllä tämä 2015 vuosimallia oleva Camaro on myös näkemisen arvoinen!

Teknisistä tiedoista pieni tiiseri, eli uudelleen muotoillun konepellin alta löytyy GM:n 427 kuutiotuumainen V8, mikä johdattaa voiman ATI TH 400-vaihteiston ja 9-tuuman taka-akselin myötä takapyörille. Sormet korviin!

 

Suosittelemme

Tiesitkö muuten, että Chevrolet Camaro-mallin suunnittelu alkoi joskus 60-luvulla ja siitä valmisteltiin varteenotettavaa kilpailijaa suositulle Ford Mustangille. Koodinimellä “Panther” suunniteltu Camaro julkistettiin ensimmäisen kerran vuonna 1966 ja sen ensimmäinen vuosimalli oli 1967. Moottorivaihtoehtoja oli useita: 3,8 litraisesta aina 6,5 litraiseen V8:aan asti.

Autot ja Viihde -viikonloppu 30.9. – 1.10.2017 Lahden messukeskuksessa. Ovet avautuvat lauantaina klo 10.00 ja autonäyttely on avoinna klo 19 asti. Heti tämän jälkeen alkaa Rokki Night -spektaakkeli, joka viihdyttää auto- ja rokkikansaa puoleen yöhön saakka. Meno jatkuu sunnuntaina klo 10.00 – 16.00, jolloin ohjelmaa myös lapsille! Lue lisää tapahtumasta Autot ja Viihde -kotisivulta.

Jokamies.fi on mukana menossa molempina päivinä ja raportoi paikan päältä. Stay tuned!

Lue lisää