Tyylikästä aikaa – kelloharrastajien Turku-miitti 6.6.

Turku on aktiivinen kellokaupunki. Tästä hyvänä osoituksena on 6. kesäkuuta kello 16 eteenpäin pidettävä FB-kelloharrastajien tapaaminen, jota isännöi laatuvaatettaja Herrainpukimo osoitteessa Kauppiaskatu 3. Tapahtumaan osallistuu myös arvokelloihin erikoistunut Kellokonttori, joten luvassa on takuulla mielenkiintoinen tapahtuma tyylikkäiden vaatteiden ja kellojen parissa pienen tarjoilun kera.

Turun kellomiitti Herrainpukimolla.
Turun kellomiitti Herrainpukimolla.

Mistä Turku-miitissä on kyse?

Kun kyselin tapahtumasta lisätietoja, kommentoi Herrainpukimon Tuukka Simonen asiaa iloiseen sävyynsä;

– Olemme jo pitkään ystäväni Joonas Kokon kanssa pohtineet, että Herrainpukimo voisi olla hyvä paikka kellomiitin järjestämiselle. Asia eteni siihen, että Joonas otti puhelimen kauniiseen käteen ja soitti Kellokonttoriin Sami Astalalle. Sami innostui aiheesta heti. Sovimme, että kutsumme paikalle hyvää porukkaa, tarjamme viihdykettä, pientä syötävää ja juotavaa sekä ennen kaikkea upeita kelloja näytille. Kelloharrastajat pääsevät verkostoitumaan ja tapahtuman jälkeen voi jatkaa vapaamuotoisesti Turun yöelämässä.

– Kelloharrastajat panostavat siihen, minkälaista viestiä he haluavat näyttää ulospäin itsestään ja ymmärtävät laatuasioita, joten harrastajakunta on meille otollinen segmentti.

Tapahtuma lyhyesti

Aika: 6.6.2015 klo 16-19
Paikka: Herrainpukimo (Kauppiaskatu 3, Turku)
Ilmoittautuminen: FB-tapahtumasivu

Lue lisää