Tutustu Saint Vacantin kenkiin 80-vuotiaan Pohjanheimon asiakaspäivässä

Tampereella sijaitseva, Suomen merkittävimpiin miesten vaateliikkeisiin lukeutuva Pohjanheimo viettää 80. juhlavuottaan. Pohjanheimon pitkää ikää juhlistetaan tämän viikon keskiviikkona pirskahtelevan asiakaspäivän muodossa, johon osallistuu myös maailmalla mainetta niittänyt suomalainen kenkämerkki Saint Vacant.

Esittelyssä Saint Vacantin lippulaivamallit

Saint Vacant tuo tapahtumaan pukukenkien lippulaivansa, Dress shoe -oxfordin. Väreinä ovat aina tarpeelliset musta ja konjakinruskea, sekä muutama pari laivastonsinistä mokkanahkaa. Lisäksi valikoimassa on syksyn uutuusvarsikenkä, Lace-up boot, jonka Goodyear welted -ulkopohja on huoleton Vibram Eton.

Paikalla on kello 14 eteenpäin Saint Vacantin perustaja-suunnittelija Janne Lax, joka kertoo enemmän kuin mielellään suunnittelufilosofiastaan ja miten kengät on valmistettu, sekä miten niitä kannattaa huoltaa. Pohjanheimon 80-vuotista taivalta juhlistetaan Saint Vacantin toimesta myös maistattamalla todellista jumalten juomaa, The Balvenie whiskyä.

Pirskahteleva asiakaspäivä

Pohjanheimon asiakaspäivä on avoin kaikille laatupukeutumisesta kiinnostuneille. Tsekkaa tapahtuman Facebook-sivu täältä.

Suosittelemme

Aika:
30.10.2019 kello 14-18

Paikka:
Pohjanheimo (Hallituskatu 9, Tampere)

 

Lue lisää