Tupla-unboxing – Pook Torni M-23 ja Pook Törni

Kaupallinen yhteistyö: Pook Watches

Joensuussa kellopajaansa pitävä Pook Watches tunnetaan etenkin heidän sukellus- ja sotilashenkisistä kelloistaan. Video-unboxauksessa otetaan ensifiilikset Pook Torni M-23 ja Pook Osasto Törni kellouutuuksista. Vaikka molemmista kelloista huokuu vahva sotilaallinen tyyli, osoittautuivat kellot tekniikaltaan ja tyyliltään varsin erilaisiksi.

Pook Torni M-23 on armeijaan astuville alokkaille suunnattu inttikello joka soveltuu niin palvelusajan kelloksi kuin myös yleisesti aktiiviseen elämäntyyliin soveltuvaksi käyttökelloksi. Tukevalla teräskuorella ja 100 metrin vedenkestävyydellä varustettu kello sopii hyvin jokapäiväiseen rymyilyyn ja Suomessa kootuksi kelloksi Torni M-23 on poikkeuksellisen edullinen 149€ hinnallaan.

Pook Osasto Törni puolestaan on kunnianosoitus Lauri Törnille. Törni on yksi Suomen sotahistorian merkkihenkilöitä mistä tunnustuksena hänet nimettiin Mannerheim-ristin 2. luokan ritariksi. Pook Osasto Törni on Osasto Lauri Törni Perinnekilta Ry kanssa yhteistyössä tehty kello kunnioittamaan Laurin edesottamuksia sotataipaleella. Patinoidulla teräskuorella, safiirilasilla ja Miyotan 9039 Premium automaattikoneistolla varustettu kenttäkello on saatavissa vihreän ja harmaan sävyissä.

Kellojen unboxaus ja ensifiilikset katsottavissa Ranteessa YouTube-kanavalla. Pookin kellot suunnitellaan ja kootaan Joensuussa.

Lue lisää