Tieroom – laaja valikoima solmioita, taskuliinoja ja solmukkeita

Kaupallinen yhteistyö: Tieroom

Tieroom on pohjoismainen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman edullisia asusteita; solmioita, taskuliinoja ja solmukkeita. Kun tähän yhdistetään ilmainen toimitus ja nopeaksi väitetty toimitusaika, otimme pienen testierän lähempään tarkasteluun.

Gautier-taskuliinan neulos tuo eloa harmaaseen pukuun.
Gautier-taskuliinan neulos tuo eloa harmaaseen pukuun.

Tuotteiden tilaaminen on tehty helpoksi, sillä tuotteet on esitetty selkeästi. Se mitä jäin kaipaamaan on tarkemmat lähikuvat mm. taskuliinojen reunoista. Kun puhutaan käsintehdyistä tuotteista, ovat rullatut reunat taskuliinoissa oletusarvo. Nyt tätä ei voi todeta kaikkien taskuliinojen kuvista.

Toimitus tapahtui kuriirilla ja tilaus oli kotiovella kaksi päivää myöhemmin.

Hinta ja laatu kohtaavat

Tilaus sisälsi neule-, silkki- ja villasolmioita, pari taskuliinaa, sekä muutamia solmukkeita valmiiksi solmittuina ja solmimattomina. Ilahduttavaa Tieroomin valikoimissa onkin se, että heiltä saa itsesolmittavia solmukkeita. Itse asiassa suurimman osan solmukkeista voi valita joko valmiiksi sidottuina tai sitomattomina. Tämä on asia, jota tyylistään tarkka oppii nopeasti arvostamaan.

Horst-neulesolmuke on tyylikkään miehen valinta.
Horst-neulesolmuke on tyylikkään miehen valinta.

Laadullisesti Tieroomin tuotteet haukkuvat hintansa hyvin. Lyhytaikaisessa käytössä solmioihin ei tullut poikkeavia ryppyjä tai kulutusjälkiä muihin käyttämiini solmioihin verrattuna. Käyttötuntuma solmioissa on muutenkin hyvä, sillä niihin saa nätin solmun vaivattomasti. Tämä kosketti niin neule-, villa- kuin silkkisolmioita.

Tieroomin solmioita ja itsesolmittava solmuke.
Tieroomin solmioita ja itsesolmittava solmuke.

Tieroomista löytyy kaikki tarpeellinen

Jos miehen pitäisi valita itselleen solmiot erilaisiin tarpeisiin, löytyy Tieroomista kaikki tarpeellinen. Näitä ovat esimerkiksi musta silkkisolmio hautajaisia varten, tummansininen solmio bisnespukeutumiseen, hopeanharmaa silkkisolmio juhlapukeutumiseen sekä ruskea/sininen neulesolmio vapaamuotoisempaan pukeutumiseen.

Suosittelemme

Valikoimista löytyy myös useampi valkoinen taskuliina silkkisenä. Tulevaisuudessa toivon mukaan myös pellavaisena.

 

Lue lisää