Tee-se-itse: G-SHOCK DWE-5600CC-3ER

G-SHOCK DWE-5600CC-3ER on tee-se-itse -käyttäjän kellomalli, johon voi vaihtaa rannekkeen lisäksi kellonkuoren osan itse.

G-SHOCK on japanilaisen Casion kellobrändi, jonka digitaalikellot on tehty kestämään ja näyttämään hyvältä. Merkille onkin muodostunut oma vannoutunut fanikuntansa, jossa yksi suosittu harrastuksen alalaji on “modata” omia kelloja. Tähän rakoon iskee uusin DWE-5600CC-3ER, jonka mukana tulee kolmen rannekkeen lisäksi kaksi kellonkuoren osaa, joita vaihtamalla ranteeseen voi tuunata kuusi erinäköistä kelloa.

DWE-5600CC-3ER toimitetaan kolmella eri rannekkeella ja kahdella eri kellonkuoren osalla.
DWE-5600CC-3ER toimitetaan kolmella eri rannekkeella ja kahdella eri kellonkuoren osalla.

G-SHOCK DWE-5600CC-3ER

Casio G-SHOCK DWE-5600CC-3ER on näyttävä ja samalla kevyt (Vain 54 grammaa) digitaalikello, jossa on kattavasti toiminnallisuuksia arjen eri tilanteisiin; ajanotto, ajastin, 12/24 tunnin näyttö, automaattinen kalenteri, voimakas taustavalo jälkihehkulla, sekä iskunkestävyys ja 200 metrin vesitiiviys. Keveys ja iskunkestävyys on saavutettu osaltaan hiilikuidulla vahvistetulla hartsikuorella.

Kellon mitat (43,8 mm leveys, 13,7 millimetriä paksu) ovat numeroitaan pienemmän tuntuiset ranteessa kevyen painon, lyhyiden korvakkeiden ja mukavantuntuisten rannekkeiden ansiosta.

Kellon design on mielenkiintoinen sekoitus armeijahenkisyyttä ja G-SHOCK:ille luontaista, häpeilemätöntä muodikkuutta.

Tästä pääsenkin rannekkeisiin, joita kellon mukana tulee kolme; oletuksena paikallaan oleva piirilevykuvioitu vihreä polyuretaaniranneke, musta polyuretaaniranneke, sekä mustaharmaa kuvioitu (ja pimeässä hehkuva) tekstiiliranneke. Rannekkeissa on pikalukitusmekanismi, joten niiden vaihtaminen käy käden käänteessä ilman työkalua.

Suosittelemme

Mustaharmaa ranneke hehkuu pimeässä.

 

Tämän kellomallin uutuus on kuitenkin vaihdettavat kellonkuoren osat, joita on kaksi; musta ja valmiina paikoillaan oleva vihreä piirilevykuvioitu kuori. Kuoren vaihtamiseen tarkoitettu työkalu tulee pakkauksen mukana.

Oivallinen valinta vaikka inttikelloksi

Tyylinsä puolesta DWE-5600CC-3ER on sporttinen kello nuorekkaalle käyttäjälle, joka haluaa muokata kellon ulkonäköä helposti. Väistämättä tulee mieleen myös se, että kyseessä on Suomen mittakaavassa mitä parhain inttikello sen camouflage-henkisen ulkoisen olemuksensa, helppolukuisen ja kirkkaan valon omaavan LCD-näyttönsä, sekä toiminnan kannalta pois-tieltä -henkisen kokonsa ansiosta.

DWE-5600CC-3ER:n LCD-näyttö on helppolukuinen.

Casio G-SHOCK DWE-5600CC-3ER

Kellon voimanlähteenä toimii paristokäyttöinen 3229-moduuli, jolle luvataan kahden vuoden käyttöaika. G-SHOCK DWE-5600CC-3ER toimitetaan tyylikkäässä kellon tyyliä henkivässä laatikossa. Kellon suositushinta on 299 euroa ja sitä myyvät G-SHOCK-kauppiaat kautta maan.

Haluatko lukea lisää G-SHOCK:ista?

Lue G-SHOCK -artikkelimme täältä.

Kuvat: Casio / Oy Perkko

Lue lisää