Tampereen kelloilta oli kellojen ja autojen ilotulitusta

Tampereen kelloharrastajien puuhamiesten, Risto Kangasniemen ja Timo Pärssisen, järjestämää kelloiltaa vietettiin eilen keskiviikkona Lempäälässä Luxury Collection Automobiles -yrityksen tiloissa ja isännöimänä lähes sadan osallistujan voimin. Illan aikana kävijät saivat nauttia valikoitujen kelloalan yritysten tarjonnasta, illan isännän tarjoiluista ja tietenkin Suomen mittakaavassa upeista urheiluautoista.

Kelloalan toimijoista mukana olivat Kellokonttori, Hirsch, Kellohuone Pietilä, Risto Kangasniemen vetämä Pirkan Kello, Oriksen ja Eternan maahantuoja Kultakeskus, S.U.F Helsinki -brändiä esitellyt Joakim Jokela, Punavuoren Ranneke, sekä Vaasasta asti paikalle saapunut Hovisepät. Edellä mainittujen lisäksi isäntänä toimineen Luxury Collection Automobilesin upea autokattaus herätti suurta mielenkiintoa ja ihastusta.

Tilaisuus oli paikalla olleiden mielestä onnistunut ja oli väkevä osoitus siitä, miten hienosti kelloharrastaminen ja -harrastuneisuus on juurtunut Pirkanmaalle. Harrastajan näkökulmasta katsoen erilaiset tapahtumat ovat valtava rikkaus, jossa yhdistyvät sosiaalinen aspekti ja kaupallisuus. Tämä johtikin useisiin kellokauppoihin illan aikana ja uusien kellojen omistajat lähtivät tapahtumasta hymy huulilla. 🙂

Seuraava mahdollisuus kellohenkiseen kohtaamiseen Tampereella on 6.4.2018, jolloin Tyyliniekka järjestää Aika tyylikäs -illan Iskun tiloissa. Tapahtumaan on vapaa pääsy ja siihen voi ilmoittautua täältä.

Lue lisää