Tämä harvinainen Mercury Coupe -39 ja monta muuta upeaa harrasteautoa nähdään viikonloppuna Lahdessa

Tulevana viikonloppuna vietetään Autot ja Viihde -viikonloppua Lahdessa. Syksyn suurin autotapahtuma tuo Lahden Messukeskuksen katon alle X-Treme Car Show:n tuning-autot, Yankee Car Show:n jenkkiautot ja Rokki Night -iltatapahtuman huikeat esiintyjät, sekä paljon muuta oheisohjelmaa.

Näyttelyyn on tulossa huikea määrä upeita harrasteautoja ja yksi näyttelyn ehdottomista helmistä on Mercury Coupe Kustom -39 “Purple Haze”. Tämä käsintehty Mercury mukailee tyylillisesti Sam Barrisin aikoinaan Nick Matrangalle rakentamaa -40 Kustom Mercurya, mutta siitä löytyy myös useita yksilöllisiä ratkaisuja. Auton rakentaminen alkoi lumihangessa maanneesta autonraadosta ja sen saaminen nykyiseen loistoonsa kesti noin 18 kuukautta. Auton rakentamisesta on vastannut Jani Huhtamäki / Janza Kustom.

“Purple Haze” Mercury on loisteliaan näyttelyauton lisäksi myös mukava matka-auto. Autossa on vaalea nahkasisustus ja kyytiin mahtuu neljä henkeä. Ilmajousitus, vahva V8-moottori sekä automaattivaihteisto tarjoavat tasaista kyytiä myös Suomen teillä ja keleillä – autosta löytyy tietysti myös lämmitys ja ilmastointi! Suomessa vastaavan mallisia autoja ei ole montaa, joista tietojemme mukaan vain pari kappaletta on liikenteessä.

Autot ja Viihde -viikonloppu 30.9. – 1.10.2017 Lahden messukeskuksessa. Ovet avautuvat lauantaina klo 10.00 ja autonäyttely on avoinna klo 19 asti. Heti tämän jälkeen alkaa Rokki Night -spektaakkeli, joka viihdyttää auto- ja rokkikansaa puoleen yöhön saakka. Meno jatkuu sunnuntaina klo 10.00 – 16.00, jolloin ohjelmaa myös lapsille! Lue lisää tapahtumasta Autot ja Viihde -kotisivulta.

Suosittelemme

Jokamies.fi on mukana menossa molempina päivinä ja raportoi paikan päältä. Stay tuned!

Lue lisää