TAG Heuer täydensi Carrera-mallistoaan

TAG Heuer keskittyi Genevessä huhtikuussa pidetyillä Watches and Wonders -messuilla Carrera-malliston täydentämiseen. 

Carrera-kellomalliston lisäksi TAG Heuer esitteli titaanikuorisen Monaco Split-Second -kronografin kahdessa eri värissä, jonka 135 tuhannen euron hintalappu pitää sen harvojen herkkuna.

Carrera-malliston uutuudet

TAG Heuer jatkoi voittoisan Carrera-mallistonsa täydentämistä kahdella Glassbox-sarjaan kuuluvalla kronografilla, sekä kolmella Carrera Date -mallisarjan uutuudella. Glassbox sai odotetun Panda-lempinimellä kulkevan teräskuorisen ja -rannekkeisen mallin ja Skipperistä tuli puolestaan 18 karaatin punakultaisen malli. Molemmat uutuudet ovat onnistuneita ja omaavat teknisesti yhtenäiset speksit 39 millimetrin kuorillaan, 80 tunnin käyntivaran tarjoavalla TH20-inhouse-koneistollaan, sekä sadan metrin vesitiiviydellään.

Pandan ja Skipperin ranneistuvuus on Glassboxille ominaisesti erinomainen ja legendaarista Heuer 7753 SN -mallia kunnioittavan Pandan teräsranneke on lajissaan erittäin onnistunut. Panda-mallin hinta on 6550 euroa ja kultaisen Skipperin hinta 21150 euroa.

Carrera Date -mallisarja täydentyi kolmella elegantilla mallilla, joita yhdistävät punakultaiset yksityiskohdat, 36 millimetrin teräskuoret, 56 tunnin käyntivaran tarjoava automaattikoneisto (Calibre 7), sekä 50 metrin vesitiiviys. Kahdessa mallissa on ensimmäistä kertaa helmiäistaulu punakullatuilla indekseillä ja osoittimilla, sekä 76 timantin muodostama ulkokehä.

Teräsmallissa on nimensä mukaisesti teräsranneke taittolukolla. Teräskultaisessa mallissa on kellotaulun tunti-indekseihin istutettu VS+ -luokitellut timantit, kiillotettu punakultainen kellonkehä, sekä teräsrannekkeen kiillotetut punakultaiset keskipalat. Sama teräskultainen ranneke löytyy kolmannesta uutuudesta, jonka huomio kiinnittyy kuparinväriseen kellotauluun, jonka fiilistä voi hakea auringonlaskun viimeisistä valonsäteistä ennen pimeän tuloa.

Suosittelemme

Carrera Date -malliston uutuuksien hinnat ovat 4850 euroa (teräsmalli timanttikehällä), 4900 euroa (teräskulta) ja 6800 euroa (teräskulta timanttikehällä).

Yhteenveto

TAG Heuer esitteli viime vuonna Carreran 60. juhlavuoden kunniaksi uudet Glassbox- ja Date -mallisarjat, jotka ovat nostaneet malliston uuteen kukoistukseen. Kun tänä vuonna Carrera-malliston viettää 40. juhlavuottaan TAG Heuer -merkin alla, oli luontevaa jatkaa mallistojen täydentämistä “toisen” juhlavuoden puitteissa.

Suomalaisittain uutuudet ovat kiinnostavia, sillä niiden hintataso on kohtuullinen ja mallit ovat saatavilla hiljattain 1-vuotissynttäreitään viettäneestä TAG Heuer -putiikista Helsingistä.

Katso tunnelmia TAG Heuerin Watches and Wonders 2024 -osastolta.

Lue lisää