TAG Heuer ja Zenith vaihtavat toimitusjohtajia

Kellovuoden 2024 ensimmäisestä isosta uutisesta vastaa luksuskonserni, joka ilmoitti muutoksista TAG Heuerin ja Zenithin johdossa. 

Zenithiä vuodesta 2017 johtanut ja uuteen nousuun luotsannut Julien Tornare siirtyy TAG Heuerin toimitusjohtajaksi ja hänen tilalleen Zenithin toimitusjohtajaksi on rekrytoitu Richemont-konsernissa viimeksi Panerain johtotehtävissä – ja sitä ennen IWC:llä – toiminut Benoit de Clerck

LVMH:n omistajaperhettä edustava ja TAG Heuerin edellinen toimitusjohtaja Frédéric Arnault on nimitetty puolestaan vastaperustetun LVMH Watchesin toimitusjohtajaksi, jonka alla ovat konsernin merkeistä TAG Heuer, Zenith ja Hublot. Kyseisten kellomerkkien toimitusjohtajat raportoivat jatkossa Arnaultille.

Konsernirakenteen mukaisesti Frédéric Arnault raportoi puolestaan LVMH:n Watches & Jewelry (johon kuuluu aiemmin mainittujen kellomerkkien lisäksi Bulgari, Tiffany, Chaumet, Fred ja Repossi) -divisioonan toimitusjohtaja Stéphane Bianchille, joka toimi ennen Arnaultia TAG Heuerin toimitusjohtajana.

Lue lisää