Swatch Group järjestää “pikku-Baselworldin” samaan aikaan Baselworldin kanssa

Maailman suurin kello- ja korualan messutapahtuma Baselworld on kokenut loppuvuodesta suuria mullistuksia, kun lukuisat kellomerkit Swatch Groupin vanavedessä ovat ilmoittaneet jättäytyvänsä pois vuoden 2019 messuilta.

Etenkin Swatch Groupin poisjäänti on herättänyt kysymyksiä siitä, miten konserni aikoo jatkossa hoitaa uutuuksiensa esittelyt sidosryhmilleen. Median osalta tilanne on vielä auki, mutta jälleenmyyjien osalta tilanteeseen on tullut selvyyttä.

Vahvistuneiden huhujen mukaan Swatch Group järjestää luksusmerkkiensä toimesta pikku-Baselworldin Zürichissa sijaitsevassa Grieder Housessa, jonka Swatch Group osti kaikessa hiljaisuudessa itselleen vuonna 2014. Ajankohdaksi on valikoitunut 19.-26. maaliskuuta, eli samaan aikaan Baselworldin kanssa. Ajoituksen puolesta jälleenmyyjät voivat näin lyödä kaksi kärpästä yhdellä matkalla.

Zürichissa järjestettävässä pikku-Baselworldissa esitellään medialta piilossa Blancpainin, Breguetin, Glashütte Originalin, Harry Winstonin, Jaquet Drozin ja Omegan uutuuksia, joten suomalaisittain tärkeitä merkkejä Longines, Certina ja Tissot etunenässä (sekä Mido, Rado ja Swatch) ei tapahtumassa nähdä.

Se miten Swatch Groupin “pienempien” merkkien uutuusesittelyt tehdään on vielä vahvistuksia vailla. Suomen osalta on huhuttu siitä, että esittelyt tehdään merkkikohtaisesti sitä mukaa, kun maaedustajat saavat tietoa ja luvan esitellä uutuudet jälleenmyyjilleen.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Podcast: Johdatus Breguetin maailmaan

Tyyliniekka Podcast kävi toimittaja Samu Salmenkankaan mukana tutustumassa legendaarisen Breguet-kellomerkin taustoihin. Haastattelimme merkin asiantuntijaa Ilpo Harjutsaloa. Kuuntele haastattelu https://open.spotify.com/show/76Ww2afKuPN44RdQ3UNaZBSuora Spotify-linkki: https://open.spotify.com/show/76Ww2afKuPN44RdQ3UNaZBEpisodi löytyy yleisimmiltä podcast-alustoilta.

Breitling Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham -mallisto

Breitling esitteli Chronomat Automatic 36 Victoria Beckham -kellomalliston, joka on suunniteltu yhteistyössä Victoria Beckhamin muotitalon kanssa. Mallisto kattaa 1,500 kappaleen rajoitetun erän joko ruostumattomasta teräksestä tai keltaisesta kullasta valmistettuja kelloja.

Historiallisen tyylikäs Longines Conquest Heritage Power Reserve

Longines Conquest Heritage Power Reserve on moderni tulkinta 1950-luvun upeasta kellomallista, jonka erikoisuus on keskellä sijaitseva käyntivaramittari.Rikkaan historian omaava Longines juhlistaa tänä vuonna Conquest-kellomallistonsa...

Galvin Watch Company Suvi – Kolmas näytös

Kotimaiset juuret omaava Galvin Watch Company julkaisee kolmannen kellomallistonsa keväällä. Tonneua-tyylisellä tynnyrikuorella varustettu Suvi-mallisto tulee saataville Kickstarter joukkorahoituspalvelun kautta huhtikuun 2024 aikana.Australialainen Galvin Watch...

Tyyliniekan uusimmat