Sjöö Sandström Royal Steel Classic Annual Edition 2020

Ruotsalainen Sjöö Sandström esitteli ruskealla sektoritaululla varustetun Royal Steel Classic Annual Edition 2020 -rannekellon.

Vaasalaisen Salkarin maahantuoman ruotsalaiskellonvalmistaja Sjöö Sandströmin jokavuotinen Annual Edition -uutuus on sporttinen pukukello hillityssä 36 millimetrin koossa, jossa on pienimuotoiseksi trendiksi kellomaailmassa noussut sektoritaulu.

Sjöö Sandström Annual Edition 2020

Royal Steel Classic Annual Edition 2020

-- MAINOS --

Sjöö Sandströmin “vuosikellojen” juttu on ollut normaalimallistosta poikkeava kellotaulun väri, mutta tällä kertaa ruotsalaiset ovat ottaneet pari askelta pidemmälle heritagen suuntaan tuomalla kauniin ruskean sävyn lisäksi unisex-pukukelloa rennompaan suuntaan vievän sektoritaulun.

Royal Steel Classic Annual Editionin ruskea sektoritaulu on toteutettu eläväisesti, jossa huomio kiinnittyy kaiverretun ulkokehän ja aurinkohiotun sisäkehän väliseen kontrastii, joista osoittimet ja indeksit nousevat elegantisti esille.

Sjöö Sandström Royal Steel Classic Annual Edition 2020
Annual Edition -kellon teräksinen takakansi.

Kellotaulua ja kaiverrettua takakantta lukuunottamatta tämän vuoden Annual Edition on täsmälleen sama, hyväksi havaittu Royal Steel Classic -kello 36 millimetrin kokoisena. Kellossa on valmistajan tunnuksenomainen muotoilu, jossa katse kohdistuu kellonkuoren ja heijastesuojatun safiirilasin välissä oleviin kolmeen kohoavaan renkaaseen. Renkaat edustavat Tukholmaa, Ruotsia ja maailmaa.

Annual Edition 2020 -kellon korvakkeiden väli on 20 millimetriä, joten siihen on helppo katsoa erilaisia tarvikerannekkeita. Eipä silti, että niitä tarvitsisi, sillä kello toimitetaan Sjöö Sandströmin laadukkaalla teräsrannekkeella sekä ruskealla nahkarannekkeella. Nahkaranneke ja kellon mukana tuleva nahkainen säilytystasku ovat ruotsalaisen Tärnsjö Garverin parkitsemasta nahkasta tehtyjä.

Sjöö Sandströmin Annual Edition 2020 toimitetaan kauniissa, Tärnsjö Garverin parkitsemasta nahkasta tehdyssä kellotaskussa.

Sjöö Sandström Royal Steel Classic Annual Edition 2020

Tyylinsä puolesta tämän vuoden Annual Edition on monikäyttöinen, arkipukeutumiseen soveltuva rannekello. Ranneketta vaihtamalla kellon olemus muuttuu merkittävästi, jonka lisäksi 36 millimetrin koko tekee siitä yleispätevän kellon miehille ja naisille.

Sjöö Sandströmin kelloille myönnetään kahden vuoden kansainvälinen takuu, joka on laajennettavissa kolmeen vuoteen valmistajan nettisivujen kautta. Royal Steel Classic Annual Edition 2020 -mallin suositushinta on 2580 euroa ja sitä myy Salkari.

Pähkinänkuoressa

 • Valmistaja: Sjöö Sandström
 • Koneisto: SS G7
 • Käyntitaajuus: 28 800
 • Käyntivara: 42 tuntia
 • Kuori: ruostumaton teräs
 • Rungon halkaisija: 36 mm
 • Lasi: safiiri (heijastesuojattu)
 • Vesitiiviys: 100 m (10 bar)
 • Rannekkeen leveys: 20 mm
 • Ranneke: teräs
 • Hinta: 2.580 €

Kuvat: Sjöö Sandström

-- MAINOS --

Pirkan Kellon kuuma kello
Kaupallinen yhteistyö

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Seiko Presage Sharp Edged – askel kohti täydellisyyttä

Seiko tavoittelee japanilaista täydellisyyttä uudella Sharp Edged -mallistollaan, päästen jo melko lähelle sitä. Japanilaiset ovat tunnettuja pikkutarkkuuden sävyttämästä täydellisyyden tavoittelusta...

Tänään ranteessa: Tudor Black Bay 58 Navy Blue

Yksi vuoden 2020 eniten puhetta herättäneistä kellouutuuksista oli Tudor Black Bay 58 Navy Blue, jonka hankin lopulta omaan ranteeseeni. Vuosi...

Esittelyssä: Citizen Eco-Drive Chronograph CA4420-21X

Japanilaisen Citizenin valikoima on laaja, ja se tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja lähes jokaisen kukkarolle sopivista peruskelloista aina ammattilaisen työkaluun asti....

Esittelyssä Seiko Prospex Shogun Titanium SPB191J1

Seiko Prospex Shogun Titanium SPB191J1 on aiemmin Japanin markkinoille suunnatun Shogun-nimeä kantavan malliston globaali ensiesiintyminen. Kun Seiko pari vuotta sitten...

REKRY: Oy Perkko etsii eCommerce Manageria

Oy Perkko on suomalainen tukkuliike brändeille kuten Leijona, Casio ja Seiko. Perkko etsii uuteen tehtävään eCommerce Manageria vastaamaan kansainvälisen...

Suosittelemme

Tänään ranteessa: Bell & Ross BR 03-92 Diver Black Matte

Ranskalainen Bell & Ross on osoittanut viime vuosien aikana kuuluvansa markkinoiden kiinnostavimpiin kellonvalmistajiin, joka...

Esittelyssä maailmanmatkaajan kello: Citizen Satellite Wave GPS Eco-Drive

Kellovalmistaja Citizenin historia alkoi jo vuonna 1918, kun Shokosha Watch Research Institute -kellotehdas perustettiin...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.