SIHH on nyt Watches & Wonders Geneva

Globaalin kelloalan uudistukset jatkuvat, sillä Fondation de la Haute Horlogerie (FHH) tiedotti tänään, että SIHH (Salon International de La Haute Horlogerie kulkee jatkossa nimellä Watches & Wonders Geneva.

SIHH:n taustalla oleva FHH on järjestänyt vuosina 2018 ja 2019 yhteistyössä Miami Design District’in kanssa elämyksellistä Watches & Wonders Miami -tapahtumaa, joiden positiivisten kokemusten pohjalta 30. SIHH on päätetty uudistaa saman konseptin alle.

Uutinen on osa kelloteollisuuden suurempaa mullistusta, jonka näkyvimpänä esimerkkinä on ollut maailman suurin kelloalan messutapahtuma Baselworld. Watches & Wonders Geneven ja Baselworldin uudistumispyrkimykset ovat monilta osin hyvin samansuuntaiset, eli uutuuskellojen esittelyn rinnalle tuodaan entistä enemmän viihteellistä näkökulmaa erilaisten esitysten, työpajojen ja näyttelyiden kautta. Tällä pyritään kosiskelemaan entistä suurempia yleisöjä ja on tiiviimmin kiinni tässä ajassa, jossa erilaisten kollaboraatioiden määrä on kasvanut suuremmaksi kuin koskaan.

Watches & Wonders Geneve järjestetään 25.29. huhtikuuta 2020.

SIHH-messujen kuvasatoa

Pääkuva: Raphaël Faux

Lue lisää