ShopAlike.fi – ostoskeskus verkossa

Kaupallinen yhteistyö: ShopAlike.fi

ShopAlike on saksalaislähtöinen ostosportaali, joka  yhdistää kauppakeskustyyliin lukuisan määrän luotettavaksi havaittuja kansainvälisiä verkkokauppoja. Tyyliniekan lukijan kannalta mielenkiintoisinta on se, että ShopAlikesta löytyy monipuolinen valikoima kenkiä ja vaatteita, joita ei suomalaisista kaupoista löydy. Erityisesti kenkätarjonta on sellainen, jonka takia tykkään käyttää ShopAlikea, vaikka pääsääntöisesti suosinkin kotimaista kivijalkaa.

Hyvä paikka tehdä löytöjä

ShopAliken käytön suurin motivaattori itselleni on löytöjen metsästäminen. Suomeksi sanottuna portaalin avulla laatujalkineiden hajakokojen löytäminen edulliseen hintaan useista verkkokaupoista samalla kertaa on monipuolisten hakutoimintojen avulla vaivattomampaa kuin jokaisen verkkokaupan kahlaaminen läpi erikseen.

ShopAliken hakukoneella voi hakea vaikka ruskeita loufereita kesän rientoihin.
ShopAliken hakukoneella voi hakea vaikka ruskeita loufereita kesän rientoihin.

Vaikka ShopAliken portaalissa ei ole yhtään lempimerkkiäni Crockett & Jonesia myyvää verkkokauppaa, löytyy tarjonnasta mm. Cheaneyn, Loaken ja Santonin kenkiä, joista itselläni on positiivisia kokemuksia. Näiden valmistajien hakusanoilla kannattaakin etsiä itselleen sopivia kenkiä, jos hakee laatua järkevään hintaan.

Toimiva toteutus

Portaalin tekninen toteutus on varsin fiksu, sillä se muistuttaa aiemmin katsotuista tuotteista ja niin ikään hakutoiminnot ovat omiin tarpeisiini kattavat, tosin käyttölogiikkaan joutuu hieman perehtymään kun hakee tarkasti rajattua tuotetta. Tällöin on helpompaa tehdä haku suoraan hakukenttään kirjoittamalla. Portaali toimii hyvin eri näyttötarkkuuksilla (ovat siis responsiiviset), jonka lisäksi tarjolla on erilliset sovellukset mobiililaitteille.

ShopAlikesta löytyy mm. iPad-optimoitu sovellus.
ShopAlikesta löytyy mm. iPad-optimoitu sovellus.

Lue lisää