SfääR – Tallinnan helmi

1
3400
SfääR ulkoapäin.
SfääR ulkoapäin.

Tallinna on suomalaisille tuttu lomakohde, joka tarjoaa paljon nähtävää ja tekemistä. Yksi tämän päivän parhaita syitä vierailla kaupungissa on monipuolinen ravintolatarjonta, joista yksi parhaista on vanhan kaupungin kupeessa sijaitseva SfääR.

Tyylikäs vaateputiikki

SfääRissä yhdistyvät bistro-tyyppinen ravintola sekä putiikki, jossa myydään laadukkaita vaatteita, kenkiä, asusteita, laukkuja ja erilaisia tarvikkeita. Tuotemerkeistä edustettuina ovat mm. Alden, Barbour, Birkenstock, LVC, Tricker’s, Red Wing, Nanamica ja Filson. Tarjonta on streetwear- ja country-henkistä, ja tuotteiden valinnassa huokuu esille vahva kuratointi. Tarjolla ei ole laajoja mallistoja, vaan eri merkkien parhaimpia yksittäisiä tuotteita.

SfääRin putiikki on tunnelmallinen ja täynnä laadukasta tavaraa.
SfääRin putiikki on tunnelmallinen ja täynnä laadukasta tavaraa.

SfääRin vaatetarjontaa.

SfääRin alakerran vaatetarjontaa.

Tricker's

Putiikin lisäksi SfääR myy tuotteitaan outletissa, joka on auki lauantaisin.

Laadukas ravintola

SfääRin ravintola on mainio kokemus. Piipahdin paikalla kuuden aikuisen ja kahden pienen lapsen seurueessa ja vaikka ravintola oli varsin täynnä, vastaanottanut tarjoilija järjesteli nopeasti meille sopivan kulmauksen siirtämällä paria pöytää ja tuoleja.

SfääRin ravintolapuoli on viihtyisä.
SfääRin ravintolapuoli on viihtyisä.

SfääRin menu on monipuolinen ja etenkin aamupalaa ja brunssia kaipaavalle se tarjoaa paljon herkuteltavaa. Lounastajalle listalta löytyy kompaktisti alkupaloja, salaatteja, keittoja ja pääruokia. Juomapuolella on sen sijaan valinnanvaraa runsaasti, samoin jäätelöissä jotka söimme lämpimän päivän ja loman kunniaksi.

Tällaisia lastenannoksia pitäisi saada kaikkialla.
Tällaisia lastenannoksia pitäisi saada kaikkialla.

Tätä edelsi ehkä paikan hienoin palvelukokemus, sillä matkassa olleella nelivuotiaalla pojallani oli nälkä ja hänelle tilasimme lasten listalta pannulla paistettuja perunoita pekonilla, sipulilla ja kermaviilillä höystettynä. Tämä 2,5 euron herkullinen annos oli luvalla sanoen aikuisten annoksen kokoinen ja sen kyljessä mukana tulleen leipätarjottimen antimista nautti pojan lisäksi kaksi aikuista.

Kuin pisteenä i:n päällä, henkilökunta kohteli poikaani pöydän tärkeimpänä asiakkaana ja tämän hän muistaa pitkään. 🙂

SfääRistä saa Fentimansia.

Kylmät juomat, pojan ateria sekä jälkiruokajäätelöt kustansivat yhteensä 45 euroa, joten saimme rahalle vastinetta – varsinkin kun palvelu oli mainiosti kohdallaan. Tänne tulemme kyllä uudestaan ja voin suositella paikkaa niin yksinkulkevalle matkaajalle, kuin isommallekin seurueelle.

SfääR sijaitsee osoitteessa Mere pst. 6E.

1 KOMMENTTI

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän