Seiko ulkona Baselworldista!

Baselworld 2020

Maailman suurin kelloalan messutapahtuma Baselworld sai tänään huonoja uutisia, sillä Chronos Japanin mukaan messujen suurimpiin kuuluva näytteilleasettaja Seiko on ilmoittanut jättäytyvänsä pois messuilta sen myöhäiseen ajankohtaan vedoten. Baselwoldin sijaan Seiko esittelee uutuutensa omassa tapahtumassaan maaliskuun alkupuolella.Baselworldin ajankohdan siirtyminen maaliskuun lopulta huhti-toukokuun vaihteeseen yhdessä Watches & Wonders Geneve (entinen SIHH) -tapahtuman kanssa on herättänyt voimakasta keskustelua ilmoituksestaan saakka, joka on Seikon ilmoituksen myötä saanut ensimmäisen ison pelurin reagoimaan asiaan.

Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.