Sanders Tampere on tyylikäs nahkasaapas arkipukeutumiseen

Sanders Tampere on miesten vaateliike Herrainpukimon suunnittelema kenkämalli, joka sopii monipuolisesti miesten arkipukeutumiseen.

Turkulainen Herrainpukimo tunnetaan laadukkaista mittavaatteistaan ja erilaisista asusteistaan, myös kengistä ja kengänhoitotuotteistaan. Yhteistyö englantilaisen kenkävalmistaja Sandersin kanssa on kestänyt koko Herrainpukimon toiminnan ajan, jonka aikana markkinoille on tuotu kaksi omaa kenkämallia – Turku ja Åbo. Nyt on vuorossa kolmas kenkämalli Tampere.

Sanders Tampere

Sanders Tampere on Herrainpukimon näkemys täydellisestä miesten saappaasta, jonka inspiraation lähteenä on toiminut Tampereen punatiiliteollisuus ja sen aidoilta alkuperäisasukkailta kerätyt toiveet. Lopputuloksena on monikäyttöinen jalkine, joka on samalla Sandersin ainoa Ridgeway-saapas.

Kenkämallin lesti on valittu Sandersin Japanin vientimallistosta, joka edustaa valmistajan sulavalinjaisinta osastoa. Tämä tekee kengästä visuaalisesti kevyemmän näköisen, joka kompensoi äärikestävän storm welt -rakenteisen ridgeway-tyylisen kumipohjan sekä paksun vettähylkivän pebble grain -nahkan tuomaa jämäkkyyttä. Rakenteen ja materiaalien tuoma etu on siinä, että huollettuna kengät kestävät isältä pojalle.

Sanders Tampere -kengät ovat saatavissa kahdessa värissä, mustana ja ruskeana. Kutakin väri-kokoyhdistelmää on saatavissa yksi pari, kokovalikoiman ollessa UK 6 -UK 12, puolikoot mukaanlukien. Herrainpukimon mukaan KEN-lestin Sanders-kenkien käyttäjien kannattaa valita itselleen puoli numeroa suurempi koko, muuten kannattaa valita oma normaali kokonsa. Koossa UK 11 ja 12 kenkien pohjavalintana on Dainite ja rakenteena Goodyear welt. Tämä johtuu tehtaan tuotannollisista syistä.

Ruskeiden kenkien omistajille Herrainpukimo lupaa tehdä tarpeen vaatiessa sävytyksiä täsmälleen haluttuun sävyyn. Sävytyksen saa kauniisti pyytämällä kaupan päälle, joka on merkittävä lisäarvo muutenkin kilpailukykyiselle 290 euron hinnalle per kenkäpari.

Sanders Tampere kenkiä myy yksinoikeudella Herrainpukimo.Matti Airaksinen
Matti Airaksinen on Tyyliniekan ja sen kelloihin erikoistuneen sisarjulkaisu Stylefellow'n perustaja ja päätoimittaja. Tyyli- ja kellointoilun lisäksi hän harrastaa valo- ja videokuvaamista, ruoanlaittoa ja matkailua. Vapaa-aika kuluu pääasiassa perheen parissa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.