Sanders Tampere on tyylikäs nahkasaapas arkipukeutumiseen

Sanders Tampere on miesten vaateliike Herrainpukimon suunnittelema kenkämalli, joka sopii monipuolisesti miesten arkipukeutumiseen.

Turkulainen Herrainpukimo tunnetaan laadukkaista mittavaatteistaan ja erilaisista asusteistaan, myös kengistä ja kengänhoitotuotteistaan. Yhteistyö englantilaisen kenkävalmistaja Sandersin kanssa on kestänyt koko Herrainpukimon toiminnan ajan, jonka aikana markkinoille on tuotu kaksi omaa kenkämallia – Turku ja Åbo. Nyt on vuorossa kolmas kenkämalli Tampere.

Sanders Tampere

Sanders Tampere on Herrainpukimon näkemys täydellisestä miesten saappaasta, jonka inspiraation lähteenä on toiminut Tampereen punatiiliteollisuus ja sen aidoilta alkuperäisasukkailta kerätyt toiveet. Lopputuloksena on monikäyttöinen jalkine, joka on samalla Sandersin ainoa Ridgeway-saapas.

Kenkämallin lesti on valittu Sandersin Japanin vientimallistosta, joka edustaa valmistajan sulavalinjaisinta osastoa. Tämä tekee kengästä visuaalisesti kevyemmän näköisen, joka kompensoi äärikestävän storm welt -rakenteisen ridgeway-tyylisen kumipohjan sekä paksun vettähylkivän pebble grain -nahkan tuomaa jämäkkyyttä. Rakenteen ja materiaalien tuoma etu on siinä, että huollettuna kengät kestävät isältä pojalle.

Sanders Tampere -kengät ovat saatavissa kahdessa värissä, mustana ja ruskeana. Kutakin väri-kokoyhdistelmää on saatavissa yksi pari, kokovalikoiman ollessa UK 6 -UK 12, puolikoot mukaanlukien. Herrainpukimon mukaan KEN-lestin Sanders-kenkien käyttäjien kannattaa valita itselleen puoli numeroa suurempi koko, muuten kannattaa valita oma normaali kokonsa. Koossa UK 11 ja 12 kenkien pohjavalintana on Dainite ja rakenteena Goodyear welt. Tämä johtuu tehtaan tuotannollisista syistä.

Ruskeiden kenkien omistajille Herrainpukimo lupaa tehdä tarpeen vaatiessa sävytyksiä täsmälleen haluttuun sävyyn. Sävytyksen saa kauniisti pyytämällä kaupan päälle, joka on merkittävä lisäarvo muutenkin kilpailukykyiselle 290 euron hinnalle per kenkäpari.

Suosittelemme

Sanders Tampere kenkiä myy yksinoikeudella Herrainpukimo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tyylikkäästi tien päälle – esittelyssä Montblanc Sartorial Medium -reppu

Mustasta nahkasta tehty Montblanc Sartorial Medium -reppu on tyylikäs ja ergonominen valinta liikkuvaan työhön.Olen etsinyt jonkin aikaa matkatyöhön sopivaa laukkua, jossa kulkeutuisi mukana peilitön...

Montblanc tuo toimivan tyylin matkustamiseen

Montblanc on monelle synonyymi laatukynille, jonka lisäksi valmistajan laukut ja reput edustavat alansa tyylikkäintä ja laadukkainta osaamista. Unohtaa ei sovi myöskään rannekelloja, joista löytyy...

Underbros pukee miehen ensimmäisen kerroksen

Underbros on täyttänyt suomalaisen miehen vaatekaapista puutteen, joka ei näy ulospäin, mutta joka tuntuu hyvältä. Kyse on tietenkin istuvista alusvaatteista.Olen kirjoittanut vuosien ajan siitä,...

Titaaninen unelmakello – BVLGARI Octo Finissimo

Lähes yhdeksän vuoden matkani tyylin ja rannekellojen parissa on saavuttanut eräänlaisen lakipisteen, sillä olen löytänyt merkin ja mallin, johon olen palannut säännöllisesti viimeisen puolen...

Tyyliniekan uusimmat