Rouheampaa nahkaa olalle ja kotiin

Kaupallinen yhteistyö: Karrax

Vaikka kotimaisen Karraxin perinteistä osaamisalaa on jo toisessa polvessa nahkatakit, valikoimissa on muitakin nahkatuotteita kuten laukkuja ja myös sisustustuotteita. Mikäli haluat aitoa rouheutta ja kotimaista käsityötä, kannattaa tutustua tarkemmin Karraxin valikoimaan. Me pääsimme ihailemaan Karraxin nahkalaukkua ja nahkaisia tyynynpäällisiä.

Kotimaista ja omalle tyylilleen uskollista

Karraxin tuotteet suunnitellaan yrittäjä-Venlan ja hänen miehensä Tommin toimesta, ja valmistetaan Suomessa. Mikäli olet lätkä-fani, olet saattanut törmätä esimerkiksi Karraxin lampaannahkaisiin liiga-takkeihin. Karraxin tarina alkaa vuodesta 1991, jolloin Venlan vanhemmat perustivat yrityksen. Vaikka vuodet ovat vierineet, on Karraxin idea pysynyt samana: rouheita nahkatuotteita, joista erityisesti 50-luvun nahkatakit ja prätkärotsit ovat esimerkki uskollisesti omanlaisesta linjastaan. Rehellinen rouheus ja käsityön henki on myös laukkujen ja sisustustuotteinen kantava idea.

Jokanaisen unelma – se pohjaton laukku

Fredrika-käsilaukku on Karraxin valikoiman oma suosikkini, joka on nahkalaukku aidoimmillaan konstailematta. Laukku on mukavan maanläheisen oloinen ja muistuttaa kantajaansa, että laukku on käsityötä oikean ihmisen toimesta – ihmiseltä ihmiselle. Laukku ei keplottele toissijaisilla piperretyillä yksityiskohdilla vaan on rehellisesti funktionaalinen sekä yksinkertaisen tyylikäs ja toimiva. Isot laukut ovat arjen pelastajia, kuten tämäkin Karraxin laukku.

Koostaan huolimatta Fredrika on kuitenkin yllättävän virtaviivainen ja siro. Tämän ei kuitenkaan kannata antaa hämätä, sillä laukku on erityisesti tilava syvyyssuunnassa. Laukkuun ”hukkuu” hyvin kannettavan tietokoneen lisäksi myös vaikkapa tabletti, silmälasikotelo, lompakko ja meikkipussi, ja paljon muuta – ilman että laukku vielä pursuilee. Laukun sisältä löytyy kaksi sisätaskua, joista toinen on vetoketjullinen.

Vaikka laukku on kookas, pehmeä nahka myötäilee hyvin vartaloa ja tuntuu kannettaessa vaivattomalta, eikä lainkaan kömpelöltä. Laukkumalli on suunniteltu kannattavaksi olkapäällä. Tähän tarkoitukseen hihnat tuntuvat tukevilta ja lenkin pituus on juuri sopivalta.

Ihanaa konjakkia

Värinä konjakki on nyt nahkalaukuissa nousemassa taas enemmän esiin ja on klassisen tyylikäs valinta.  Konjakki on takuuvarma valinta tyylikkäisiin asuihin ja toisaalta kelpo vaihtoehto helppoon mustaan rakastuneille.  Itse ainakin koen konjakin olevan raikas tuulahdus perusmustien sekä viimeaikojen nuden väristen nahkalaukkujen rinnalle. Konjakki nahka sopii nyt hyvin myös yksityiskohdaksi sisustukseenkin.

Nahkainen tyynynpäällinen yllättää

Nahka on oma heikkouteni sisustuksessa. Pidän nahkasta sisustuksessa erityisesti aksenttina pieninä mausteina, en välttämättä esimerkiksi nahkasohvan muodossa. Karraxilla on laaja väri- ja mallivalikoima erilaisia nahkaisia tyynynpäällisiä, joilla saa kätevästi moniuloitteisuutta sisustukseen.

Sisustustyynyt ovat olleet Karraxin valikoimissa nyt nelisen vuotta.  Idea tyynyihin lähti siitä, että Venla halusi itselleen rouhean nahkatyynyn ja idea päätyi myös myytäviin tuotteisiin. Karraxin tyynyillä pienen mausteen tuominen on helppoa – omaan tyyliin sopivasti.  Tyynynpäällisissä on sopivasti rouheutta ja struktuuria, jotta ne ovat mielenkiintoinen sisustuksen yksityiskohta. Itseäni erityisesti puhutteli nahkatilkuista valmistettu päällinen, koska siinä rouheus ja nahkan aito olemus pääsee erityisen hyvin esiin. Nahkapaloista tehty päällinen, jossa nahan luonnollinen reuna näkyy, on myös Venlan suosikki.

Vaikka nahkatyynyissä riittää rouheutta, itsekin kuitenkin hämmästyin kuinka sulavasti ne istuvat muiden tyynyjen ja sisustuksen joukkoon ilman, että ne häiritsevästi hyppäisivät silmään. Nahkaiset tyynyt toimivat ripauksena maustetta, mutta tyylillä tuoden sisustukseen täyteläisyyttä ja kerroksia.

Kustomoi laukkujen ja tyynyjen malleja ja värejä mieleiseksi

Nahkatuotteita, kuten laukkuja ja tyynyjä on Karraxilla saatavilla useissa eri väreissä. Kaikki värit eivät ole suoraan ostettavissa verkkokaupasta, mutta ottamalla yhteyttä Venlaan, saat tarkan tarjouksen kustomointitoiveistasi. Tyynyjen materiaaliksi Venla kuitenkin suosittelee napakampaa ja ryhdikkäämpää naudan nahkaa. Tyynyissä lisäksi voidaan kustomoida saumojen paikkoja, kokoa ja mallia. Myös laukkuja on mahdollista saada omilla toiveilla maustettuna. Kannattaakin olla rohkeasti yhteydessä Karraxin Venlaan ja tiedustella kustomoinneista ja mittatilauksista tarkemmin.

Omat suosikkituotteesi voit ostaa Karraxin verkkokaupasta tai ottamalla suoraan yhteyttä Karraxiin. Kannattaa myös seurata Karraxin Instagram-tiliä, jossa on esillä lisäksi tuotteita, jotka eivät vielä ole verkkokaupan valikoimissa.

Palvelut

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...