Reyform – käytännöllistä luksusta

Kaupallinen yhteistyö: Reyform

Reyformin nimellä on tarjottu säännöllisen epäsäännöllisesti pienempiä naisten luksustuotteita, kuten lompakoita ja laukkuja, jo muutaman vuoden ajan. Reyformin tuotteet on tehty hyvistä materiaaleista ja suunnittelussa on panostettu käytännöllisyyteen, mikä yllättävää kyllä ei aina ole itsestäänselvyys alalla. Nyt merkki pyrkii laajempaan jakeluun ja tavoitteena on mikäpä muu kuin maailmanvalloitus.

Reyform Nautic
Reyform Nautic

Tyyliniekka jututti Reyformin perustajaa Reija Forsia.

Kuka olet ja mitä teet?
Olen Reija Forss, tuotesuunnittelija ja tuotepäällikkö. Takana on 13 vuoden työhistoria useilla kotimaisilla brändeillä sekä lähes 10 vuoden kokemus sivutoimisesta yrittäjyydestä.

Mistä ajatus omista tuotteista lähti?
Pitkä työhistoria palvellen eri brändejä ajoi haluun tehdä jotain omaa: sellaista, jonka kanssa ei tarvitse tehdä kompromisseja. Halusin tehdä laadukkaan, tyylikkään ajattoman sekä toiminnallisen tuoteryhmän. Päädyin aloittamaan laukuista.

Mikä erottaa teidät muista luksusbrändeistä?
Reyformin tuotteet on suunniteltu käytettävyys edellä ulkonäöstä tinkimättä. Jokaisella tuotteella on yksi tai useampi funktio. Ne ovat arjen, matkustamisen ja juhlan tärkeimpiä kumppaneita.

fanny2
Fanny 2 käsilaukku

Miten Reyform on otettu vastaan?
Reyform on otettu upeasti vastaan niiltä osin, kun olemme päässeet tuotteita esittelemään suuremmalle yleisölle. Uskomme, että kysyntää olisi enemmän kuin resurssimme antavat tällä hetkellä myöden.

Suosittelemme

Mitä suunnitelmia teillä on tulevaisuuden varalle?
Reyformille asetettu tavoite on olla tunnettu brändi myös kotimaan ulkopuolella. Tämä vaatii kuitenkin paljon onnistumisia sekä onnea tulevaisuudelta.

Mistä Reyformin laukkuja voi ostaa?
Tällä hetkellä laukkuja saa ostettua showcaseroom.fi -verkkokaupasta. Neuvottelemme parhaillaan uusien jälleenmyyjien kanssa. Osaa tuotteita on valmistettu vain rajallisia eriä eikä niitä valmisteta enempää, vaan tilalle suunnitellaan jälleen uutta mallistoa uusin värein. Kannattaa toimia heti jos haluaa esim. jouluna yllättää rakkaansa Reyformin laukulla.

Tyyliniekka toivottaa Reyformille onnea ja seuraa mielenkiinnolla mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Freya
Freya Mobile wallet/Shoulder bag

Lue lisää