Pue päällesi ylellisyyttä – laadukkaat vaatteet työhön ja juhlaan

Kaupallinen yhteistyö: Coocos Dsgn

Parhaimmillaan taitavasti tehty vaate saattaa jopa pelastaa päiväsi ja luo vahvasti myös mielikuvaa kantajastaan. Jos kaipaat vaatekaappiisi laadukkaita vaatteita muun muassa business-pukeutumiseen ja juhlavampiin tilaisuuksiin, kannattaa katse suunnata Coocos Dsgnin mallistoon. Klassiset ja tyylikkäät vaatteet eivät ole ikinä pois muodista ja muodostavat vaatekaapin perustuksen.

Haute couturesta viimeistellyt yksityiskohdat ja laadukas työnjälki

Coocos Dsgnin Merja Salosen vaatetusalan alkutaival tapahtui ulkomailla. Vaatteet ja erilaiset väriyhdistelmät viehättivät Merjaa jo lapsena. Ylioppilaaksi pääsyn jälkeen Merjan matka suuntasi Saksan kautta Yhdysvaltoihin opiskelemaan vaatesuunnittelua. Opiskelujen myötä Merja pääsi tekemään myös töitä Yhdysvalloissa työluvalla haute couturen parissa Bostonissa, jossa juhlavat asut, yksilöllisyys ja viimeistellyt yksityiskohdat iskostuivat Merjan tyyliin. Muuttaessaan takaisin Suomeen, Merja päätyi pitkäksi ajaksi median mainospuolelle töihin. Kuitenkin, kypsyteltyään asiaa, hän päätti uudestaan lähteä vaatetusalalle ja perusti Coocos Dsgnin vuonna 2016.

Coocos Dsgnin vaatteissa on harkittuja yksityiskohtia. Laadukkaat kankaat ja työnjälki luo vaatteisiin ylellisyyttä.

Coocos Dsgin mallisto on muovautunut vuosien aikana. Aluksi vaatteet myytiin suoraan putiikkeihin, jolloin putiikeilta tuli paljon toiveita vaatteiden ulkonäköön ja tyyliin. Nettikaupan perustamisen myötä Merja sai myyntiväylän suoraan kuluttajalle. Täten hän sai myös enemmän vapauksia tehdä juuri oman näköisiä vaatteita, joissa hän voi käyttää luovuuttaan vapaammin ja hyödyntää myös omaa pientä sisäistä kapinahenkeä. Esimerkiksi erilaiset mekot ovat Coocos Dsgnin hittituotteita. Merja näkee, että kiinnostus suunnittelijana klassiseen bisnespukeutumisen tulee osittain myös alitajunnasta hänen omasta bisnestaustasta ja niistä tarpeista, joita hän itse koki työelämässä pukeutumiseen liittyen.

Huolitellut yksityiskohdat ja erityisen tarkka viimeistely saavat lumoutumaan Coocos Dsgnin laadusta. Laatu on helppo tuntea jo pidellessään vaatteita kädessään.

Laatu on ekologista

Vastuullisuus ja eettisyys ovat myös ohjaavia tekijöitä Coocos Dsgnin toiminnassa. Mallistojen vaatteista ensiarvoisen tärkeää on laatu. Tuotteet ovat lähellä tuotettuja ja työllistäminen lähellä on tärkeää. Tällä hetkellä noin 90% tuotteista ommellaan Kuopiossa ja noin 10 % Virossa. Myös laatu niin kankaissa kuin työnjäljessä on ekologinen tekijä. Laadukkailla tuotteilla Merja haluaa myös uida vastavirtaan kertakäyttökulutuksessa.  Olennainen osa Coocos Dsgnin tuotteita on, että ne ovat tehty hyvin, osaava käsityön jälki on nähtävissä ja käytettävät kankaat ovat laadukkaita. Laadukkaasti tehty vaate kestää käyttöä ja aikaa, ja voit nauttia siitä kauan ilahduttamassa päälläsi.

Laadukas vaate on ekologinen ja ilahduttaa pitkään.

Tyylikkääseen business-pukeutumiseen ja ripaus hulluttelua

Naisille laadukkaiden ja tyylikkäiden business-vaatteiden löytäminen on vielä hitusen hankalampaan verrattuna tarjontaan, joka miehille on saatavissa. Jos arvostat ajatonta, laadukasta ja kotimaista osaamista, on Coocos Dsgn tutustumisen arvoinen merkki.  Valikoimissa on tyylikkäitä business-pukeutumisen peruskulmakiviä, kuten housuja, hameita ja puseroita. Lisäksi erilaiset kauniit mekot sopivat niin after work –tilaisuuksiin kuin vaikkapa kesän juhliin.

Coocos Dsgnin vaatteiden hienon käsityön ja laadukkaat kankaat aistii välittömästi koskiessa vaatteisiin. Päällä vaatteet tuntuvat äärimmäisen hyvältä. Pukeutuessaan näihin vaatteisiin on helppo todeta olon olevan kuin verhottuna ylellisyyteen. Tämä tunne ehdottomasti myös kohottaa itsevarmuutta ja tuo hyvänolontunnetta.

Suosittelemme

Erilaiset mekot ovat Coocos Dsgnin suosituimpia tuotteita. Tuotteissa yhdistyy laatu, naisellisuus ja käyttömukavuus.

Coocos Dsgnilla vaatteet jakautuvat kahteen kategoriaan. Chic & Classic tarjoaa ajattomia ja klassisia vaihtoehtoja esimerkiksi business-pukeutumiseen. Fun & Exotic on hulluttelevampi mallisto, jossa leikitellään enemmän kuoseilla ja visuaalisesti voimakkaammilla kankailla.  Lisäksi näissä vaatteissa on erikoisempia yksityiskohtia. Yleisesti Coocos Dsgnin tyyliä Merja kuvailee hienostuneeksi ja klassiseksi – ja itse lisäisin myös naisellisen ja elegantin kuvakseen mukaan. Merja mainitsee, että on myös ajatellut vaatteita suunnitellessaan monikäyttöisyyttä ja kiireisten työpäivien helpottamista, esimerkiksi siirtymistä suoraan töistä iltapäivän juhlavimpiin tilaisuuksiin asua muuntelemalla.

Kauniita mekkoja ja vaatekaapin peruskulmakiviä

Coocos Dsgin tuotteista mekot ovat olleet erityisen suosittuja. Kuvauksimme mekko on elegantti, mutta ei vakava. Niin helman malli kuin pitsikin tuo asuun naisellisuutta. Musta pitsi on materiaalina kaunis jo itsestäänkin, mutta eri kankaiden yhdistelmä tuo mekkoon asennetta ja särmikkyyttä naisellisuuden rinnalle. Italialainen kuviollinen kangas raikastaa mekkoa. Pitsistä saa hieman peittoa käsivarsille ja läpikuultavuus kuitenkin keventää ilmettä. Väriyhdistelmänä mekko toimii niin kesäisemmissä juhlissa kuin pikkujouluissakin, joten käyttöä mekolle löytyy helposti ympäri vuoden. Mekko on tulossa Coocos Dsgnin valikoimiin, joten malta vielä hetki.

Eri kankaiden yhdistelmä tuo klassiseen mekkoon raikkautta ja mielenkiintoa. Ajaton mekko sopii tyyliltään käytettäväksi ympäri vuoden.
Villakankaasta tehty viitta on persoonallinen lisä myös työpukeutumiseen. Samaan sarjaan Coocos Dsgnilta löytyy lisäksi housut sekä mekko, joihin viitan voi yhdistää monipuolisesti.

Musta viitta on monipuolinen, mutta myös persoonallinen, vaate. Viitan avulla voi halutessaan saada käsivarsia piiloon vaikkapa hihatonta mekkoa käytettäessä. Erityisesti viittaa toimii myös lämmikkeenä hartioilla, useinhan esimerkiksi isoissa tapahtumatiloissa tai neuvotteluhuoneissa ilmastointi saattaa puhaltaa niskaan kylmää. Viitta on huolettomampi korvike huiville, sillä viitta pysyy päällä kauniisti ilman, että sitä tarvitsee korjailla tai asetella. Viitan kaveriksi löydät Coocos Dsgnin valikoimasta myös samasta villakankaasta tehdyt housut ja mekon. Housujen kanssa yhdistettäessä viitta antaa mahdollisuuden käyttää näyttävää puseroa ja tuoda muutenkin enemmän twistiä pukeutumiseen esimerkiksi jakun korvikkeena. Rennompaan asuun viitta käy hyvin myös farkkujen kanssa tyylikkäänä yksityiskohtana.

Viitta lämmittää hartioita sekä peittää tarvittaessa. Viitta sopii hyvin myös rennompaan pukeutumiseen vaikka farkkujen ja valkoisen paidan kanssa.

Syksyksi samettia

Syksyn uutuudetkin saapuvat pian Coocos Designin nettikauppaan. Syksyksi on luvassa sileää samettia, puolihameita, uusia silkkipuseroita ja käärmekuviotakin. Materiaaleista ohut villa on Merjan suosikki ja villakankaat ovat lähtemätön osa Coocos Dsgin nykyisiä ja tulevia mallistoja.

Laadukkaat materiaalit ovat Coocos Dsgnin kulmakivi. Mallistoista löytyy muun muassa ohutta villaa ja silkkiä.

Omat ajattomat klassikkosi voit ostaa Coocos Dsgin verkkokaupasta. Ottamalla Coocos Dsgnin Instagram-tilin seurantaan, näet syksyn uutuudet ensimmäisten joukossa.

Lue lisää