Pronssinen uutuus: Oris Big Crown ProPilot Big Date Bronze

Sveitsiläinen Oris on jo vuosien ajan käyttänyt pronssia tiettyjen sukeltajankellomalliensa yhteydessä, mutta nyt iän ja käytön mukaan patinoituva materiaali nähdään ensimmäistä kertaa Oris Big Crown ProPilot -malliston yhteydessä.

Oris Big Crown ProPilot Big Date Bronze

Lämpimän sävyinen pronssi sopii hienosti yhteen syvänmustan kellotaulun kanssa, ja kuoren lisäksi pronssia on käytetty myös Big Crown -mallille ominaisessa ylisuuressa nupissa, sekä rannekkeen taittolukossa. Pronssinen kuori on halkaisijaltaan 41-millimetriä, ja sitä koristaa lentokoneen suihkumoottorin roottorin siivistä innoituksensa saanut pronssinen kehä.

Mustanpuhuvaa kellotaulua koristavat valkoiset tuntimerkinnät ja osoittimet, sekä kullatut sekuntiaseteikon merkinnät. Suurikokoinen päivämääränäyttö löytyy perinteisesti kello kolmen kohdalta. Hyvän kontrastin ja kookkaiden tuntimerkintöjen ansiosta kellonaika on nopeasti ja selvästi luettavissa. Osoittimissa ja tuntimerkintöjen numeroissa on käytetty reilusti Super-LumiNova® -lumetta, joten kellonaika on luettavissa myös pimeässä.

Oris Big CrownProPilot Big Date Bronze

Vihreä militaarihenkinen kangasranneke on valmistettu samasta Ventile-materiaalista, mistä tehdään myös ilmavoimien lentäjien pukuja. Materiaali on erittäin kestävää ja vettä hylkivää. Rannekkeen pronssinen taittolukko on saanut innoituksensa lentokoneiden turvavöiden vyölukosta.

Automaattisesti virittyvä Oris 751 -koneisto sykkii neljän hertsin taajuudella ja tarjoaa luotettavan ajan näyttämisen lisäksi 38 tunnin käyntivaran.

Suosittelemme

Pähkinänkuoressa:

 • Malli: Oris Big Crown ProPilot Big Date Bronze
 • Mallinumero: 01 751 7761 3164-07 3 20 03BRLC
 • Koneisto: Oris 751
 • Käyntitaajuus: 4 Hz (28 800 A/h)
 • Käyntivara: 38 tuntia
 • Kuoren materiaali: pronssi
 • Kuoren halkaisija: 41 mm
 • Lasi: molemmin puolin kupera safiiri, heijastesuojattu sisäpuolelta
 • Vesitiiviys: 100 m
 • Ranneke: Ventile® -kangasranneke pronssisella taittolukolla
 • Hinta: 1950 euroa

Kelloa myy Suomessa: Kultakeskuksen jälleenmyyjät

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Sjöö Sandström Royal Capital uudistui

Ruotsalainen kellonvalmistaja Sjöö Sandström esitteli uudistuneen Royal Capital -kellomallin kahdessa eri värissä.

Tulossa: Kelloharrastajien juhlakello 10-vuotisen taipaleen kunniaksi

Kelloharrastajat-yhteisö perustettiin kymmenen vuotta sitten vuonna 2013 ja saavutusta juhlistetaan S.U.F Helsinki x KH 10v -juhlakellolla.Kymmenen vuotta on pitkä aika, joka on Kelloharrastajien kohdalla...

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurkottavat Ruotsin markkinoille

Voutilainen x Leijona ja De Motu kurottavat Ruotsin markkinoille joulukuussa avautuvan Watches of Scandinavia -konseptimyymälän mukana. Watches of Scandinavia kokoaa yhteen 12 skandinaavista kellomerkkiä Tukholman...

ProPilot X Calibre 400 Laser – väriloistoa ilman väriä

Oris esitteli uuden ProPilot X Laser -kellomallin, jonka värikäs ja eläväinen kellotaulu on tehty kellopiireissä ennennäkemättömällä lasertekniikalla käyttämättä tippaakaan väriaineita. 

Tyyliniekan uusimmat