Pohjanheimon syksy 2015 – laatua ja valikoimaa

Kaupallinen yhteistyö: Pohjanheimo

Tampereella ja Jyväskylässä toimiva Pohjanheimo on kasvanut hitaasti kiiruhtaen yhdeksi Suomen suurimmaksi miesten vaateliikkeeksi. Omakohtainen näkemykseni on, että tämä johtuu loistavaa palvelua tarjoavasta henkilökunnasta sekä ns. premium-vaatemerkkien mallistoista hyvällä maulla kootusta valikoimasta. Kun tähän päälle vaatteisiin saa muokkauspalvelut vaikka odottaessa, on asiakkaalla hyvät lähtökohdat löytää päällensä istuvaa ja laadukasta vaatetta.

Syksyn kiireiden alla en ole ehtinyt vierailemaan Pohjanheimolla niin usein kuin aiemmin – en edes kahvilla – joten viimeisimmällä käyntikerralla oli paljon uutta nähtävää. Kauppias Mikko Hautanen kertoikin, että tulin hyvään saumaan, sillä heidän valikoimansa on juuri parhaimmillaan.

Pohjanheimon irtotakkivalikoimaa syksyllä 2015.

Canalin syksyn 2015 tarjontaa Pohjanheimolla.

Tulevan sesongin trendeistä kysellessäni Hautanen nosti esille muutamia huomioita. Puvuista tummansininen vetää erittäin hyvin, irtotakkipuolella puolestaan harmaa ja ruskea menee tummansinisen lisäksi hyvin kaupaksi. Yllättäen myös burgundyn värisiä kauluspaitoja on mennyt niin paljon, että ne on kohta myyty loppuun.

Pohjanheimo-Tiger-paallystakki

Suosittelemme

Cornelianin päällystakki Pohjanheimolla.

Päällystakkien osalta suosiossa ovat kapealinjaiset 3/4-pituiset, eli polven yläpuolelle jäävät 1-riviset villakangastakit, joita on tarjolla useilta valmistajilta. Myös untuvatakkien kysyntä on noussut selkeästi ja tähän huutoon on vastattu kasvaneella valikoimalla.

Amanda Christensenin huivi Pohjanheimolla.

Oma suosikkini asustepuolelta löytyi helposti, sillä olen ahkera kaulahuivien käyttäjä ja hyllyssä oli upeita Amanda Christensenin villasekoitteisia huiveja tarjolla. Huivien lisäksi esille on nostettava vielä kasvanut laukkutarjonta, etenkin Canalin osalta. Oma suosikkini tällä osastolla on jo pidemmän aikaa sivusilmällä kyttäämäni Sadlerin ruskea portfoliolaukku.

Saddlerin portfolio-laukku Pohjanheimolla.

Lue lisää