Pohjanheimon avajaiset

Pohjanheimo on miesten pukeutumisen erikoisliike, joka on ollut osa tamperelaista katukuvaa yli seitsemän vuosikymmenen ajan. Tänä aikana yritys on palvellut useita sukupolvia ja ajan kuluessa liikkeen imago muuttui vanhemman väen vaatettajaksi, vaikka yrityksen tarkoitus on vaatettaa miehet ikään ja kokoon katsomatta. Tilanne vaati peliliikkeitä ja pitkän prosessin jälkeen Pohjanheimo muutti uusiin liiketiloihin parin korttelin päähän Sokoksen kulmalle. Tyyliniekka oli paikalla tutustumassa uudistuneeseen Pohjanheimoon.

Isompi liiketila tuo uusia mahdollisuuksia

Pohjanheimon kauppias Mikko Hautanen
Pohjanheimon kauppias Mikko Hautanen

Muutos entiseen liikkeeseen on silmin havaittava, sillä tilaa oli käytössä enemmän. Näin tarjontaa on voitu tuoda paremmin esille ja yrittäjä Mikko Hautasen mukaan myös valikoimaa pystyttiin laajentamaan. Suurimmaksi muutokseksi Hautanen koki kulmahuoneistolle ominaisen näyteikkunatilan kasvamisen, joka mahdollistaa yrityksen tuotteiden paremman esillepanon ja tätä kautta ohikulkijoiden paremman houkuttelun liikkeeseen. Tällä helpommalla lähestyttävyydellä pyritään pääsemään eroon vanhemman väen vaatetusliikkeen imagosta.

Yrityksen klassisen pukeutumisen bränditarjonta on tamperelaisen mittapuun mukaan kohtuullinen, mm. Sand, Tiger of Sweden, Oscar Jacobson, Amanda Christensen, Oscar of Sweden, Philosophy Blues Original, Kaleva Collection, Jousipaita ja Pohjanheimon oma pukumerkki Garlon, joka soveltuu mm. voimailulajien harrastajille.

Vaatebrändien edustajat kertoivat kuulumisiaan

Avajaisissa oli paikalla myös Philosophy Blues Originalin (PBO), Sandin, sekä Amanda Christensenin ja Saddlerin edustajat. PBO:n Jussi Pakarinen kertoi, että heillä on tuotevalikoima laajentunut miesten kiinnittäessä yhä enemmän huomiota pukeutumiseensa. Vaatteiden lisäksi kiinnostus laadukkaita nahkakenkiä kohtaan on kovassa kasvussa.

Philosophy Blues Originalin Jussi Pakarinen (vas) ja A. Christensenin Petteri Martikainen vaihtoivat kuulumisia avajaisten aikana
Philosophy Blues Originalin Jussi Pakarinen (vas) ja A. Christensenin Petteri Martikainen vaihtoivat kuulumisia.

Amanda Christensenin edustaja Petteri Martikainen puolestaan kertoi, että taskuliinoissa kiinnitetään entistä enemmän huomiota eri kangasvaihtoehtoihin ja tekstuureihin. Miehet ovat alkaneet ymmärtämään, että formaali silkkiliina ei ole paras vaihtoehto rennomman pukeutumisen yhteydessä, eli erilaiset puuvillaiset, villaiset ja pellavaiset liinat ovat valtaamassa alaa.

Sandin Sasu Kurki kertoi, että heiltä on tulossa syksyksi villaisia flanellihousuja, jotka ovat klassisen pukeutumisen kulmakivi. Samassa yhteydessä PBO:n Pakarinen huikkasi, että heiltä on niin ikään tulossa useammassa sävyssä flanellihousuja, joissa on myös nuorekkaita (eli käytännössä kapeampia) leikkauksia. Pohjanheimon yrittäjä lupasi ottaa herrojen mainitsemat housut syksyksi valikoimiinsa, sillä niitä on viimeisen parin vuoden aikana kysytty entistä enemmän.

Suosittelemme

Uudistunut Pohjanheimo vastaa tarpeeseen

Klassisen pukeutumisen saralla ei Tampereella ole liian montaa todellista vaihtoehtoa, joten uudistunut Pohjanheimo iskee hyvään rakoon. Tämä asettaa kaupungin muille vastaaville toimijoille, kuten Koisolle ja Kekäleelle positiivisen haasteen.

Pohjanheimon avajaisia vietetään tänään 21.3.2013 klo 18 asti, jolloin paikalla on tarjoilua ja mahdollisuus osallistua 500 euron lahjakortin arvontaan.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tyylikkäästi tien päälle – esittelyssä Montblanc Sartorial Medium -reppu

Mustasta nahkasta tehty Montblanc Sartorial Medium -reppu on tyylikäs ja ergonominen valinta liikkuvaan työhön.Olen etsinyt jonkin aikaa matkatyöhön sopivaa laukkua, jossa kulkeutuisi mukana peilitön...

Montblanc tuo toimivan tyylin matkustamiseen

Montblanc on monelle synonyymi laatukynille, jonka lisäksi valmistajan laukut ja reput edustavat alansa tyylikkäintä ja laadukkainta osaamista. Unohtaa ei sovi myöskään rannekelloja, joista löytyy...

Underbros pukee miehen ensimmäisen kerroksen

Underbros on täyttänyt suomalaisen miehen vaatekaapista puutteen, joka ei näy ulospäin, mutta joka tuntuu hyvältä. Kyse on tietenkin istuvista alusvaatteista.Olen kirjoittanut vuosien ajan siitä,...

Titaaninen unelmakello – BVLGARI Octo Finissimo

Lähes yhdeksän vuoden matkani tyylin ja rannekellojen parissa on saavuttanut eräänlaisen lakipisteen, sillä olen löytänyt merkin ja mallin, johon olen palannut säännöllisesti viimeisen puolen...

Tyyliniekan uusimmat