Pirkan Kello on Aittokoski Timecrafts -kellojen virallinen jälleenmyyjä

Tamperelainen kello- ja koruliike Pirkan Kello on kasvattanut suomalaisten kellomerkkien edustustaan Aittokoski Timecraftsilla.

Vuonna 2021 alkaneen yhteistyön myötä Pirkan Kellon valikoimista löytyy Aittokoski Fractalis Supersteel -malli, jonka sisällä sykkii luotettava ETA 2892-A2 -koneisto. Kuten nimestäkin voi päätellä, on 42 millimetrin kokoinen kellonkuori valmistettu normaalia 316L-terästä kovemmasta terässeoksesta, joka sisältää mm. vähemmän nikkeliä ja on näin ollen varsin allergiavapaa materiaali.

Fractaliksen suunnitteluideologian keskiössä on kestävyys, luettavuus ja funktionaalisuus.

Hintaa Aittokoski Fractalis Supersteel -kellolla on 8250 euroa ja kuvassa näkyvän yksilön voi ostaa joko Pirkan Kellon myymälästä tai verkkokaupasta. Voit lukea lisää tästä sporttisesta suomalaiskellosta Tyyliniekan artikkelista.

Pirkan Kellohttps://pirkankello.fi
Pirkan Kello on Tampereella toimiva kello- ja koruliike, jonka ylläpitämä Aikarauta-kelloblogi kirjoittaa kelloista ja kellomaailman ilmiöistä ajantasaisella kynällä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.