Pikantti lisä pukeutumiseen – Balmuirin miesten asusteet

Kaupallinen yhteistyö: Balmuir

Suomalainen Balmuir tunnetaan laadukkaista sisustus- ja lahjatuotteista, muotiasusteista ja luonnonkosmetiikasta. Tämän lisäksi viimeisen vuoden aikana lanseerattu laukkumallisto on saanut innostuneen vastaanoton kuluttajilta. Sisustustuotteista omaan makuun ovat kolahtaneet vankat nahkapäällysteiset säilytystuotteet, kuten kello– ja solmiolaatikot.

Vaikka Balmuir mielletään enemmän naisille suunnatuksi brändiksi, löytyy Balmuirin valikoimista kattavasti ns. unisex-tuotteita, kuten huiveja, hattuja ja kodintekstiilejä. Jollain tapaa miehisempää linjaa edustavat ns. baarituotteet, kuten viskilasit sekä samppanja- ja viinicoolerit. Vähemmälle huomiolle ovat ehkä jääneet ns. miesten mallisto, joka sisältää mm. laadukkaita taskuliinoja ja kalvosinnappeja.

Balmuirin taskuliinat ja kalvosinnapit

Balmuir luottaa taskuliinoissa italialaiseen ohueen silkkiin, joka tekee liinoista kepeitä ja helposti rintataskuun mahtuvia. Reunoiltaan yksivärisen, mutta keskellä näyttävän kuvioinnin omaava taskuliina on monikäyttöinen. Taiteltuna liinan antama vaikutelma on hillitty, kun taas puffina pääsee taskuliinan kuviointi oikeuksiinsa tuoden pukeutumiseen sopivasti särmää.

Balmuir - Riccardo-taskuliina (oranssi)

Värivaihtoehtoja on viisi erilaista, joista oranssi sopii erinomaisesti esimerkiksi sinisen irtotakin tai puvun kanssa. Hillitympää taskuliinaa etsivälle suosittelen sitten neljää muuta värivaihtoehtoa.

Kalvosinnapit tuovat esiin Balmuirin ennakkoluulottoman luonteen uusien materiaalien suhteen. Olen harvemmin törmännyt rauskunnahkaan, jota Balmuir on kalvosinnapeissaan käyttänyt. Syy materiaalivalintaan on Balmuirin mukaan sen kestävyys, mutta yhtälailla uskon syyn olevan halun erottautua tätäkin kautta.

Suosittelemme

Balmuir - Rauskunnahkainen kalvosinnappi (oranssi)

Kun kalvosimia tarkastelee lähemmin, ei materiaalivalinnan syillä ole mitään väliä, sillä lopputulos on upea. Rauskunnahkan tekstuuri on korumainen, joka reagoi valoon leikittelevästi. Se miten paljon korumaisuutta haluaa korostaa, riippuu kalvosinappien väristä. Oranssi on näissäkin näyttävin värivaihtoehto, mutta vähäeleisyyttä arvostava valitsee esimerkiksi caviar-värisävyiset kalvosinnapit. “Caviarit” toimivat erinomaisesti myös smokin kanssa.

Yhteenvetona voin todeta, että Balmuir on keskittynyt taskuliinojen ja kalvosinnappien osalta poikkeamaan omalla tavallaan valtavirrasta. Tänä päivänä taskuliinoissa suositaan ohuesti kudottua villaa tai villasekoitetta, ja kalvosinnapeissa jalometalleja sekä helmiäisiä. Balmuir tuo tähän genreen oman näköisensä lisämausteen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

The ART Desk vie sähköpöydän tyylin uudelle tasolle

Jos etsit kotiisi tai työpaikallesi tyylikästä ja laadukasta sähköpöytää, The ART Desk on varteenotettava vaihtoehto.Työergonomia on asia, josta on puhuttu pitkään ja johon on...

Turvallinen hybridiauton lataus kotona – DEFA Solid säästää omakotiasujan työläältä kaapelinvedolta

Hellmanin perheen tarina on esimerkki siitä, miten DEFA Solid latausasema voi tarjota turvallisen ja käytännöllisen ratkaisun hybridiauton lataamiseen kotona.Isä Oskari Hellmanilla on Volvo...

DEFA Power: Älykäs ja edullinen sähköauton latausasema

DEFA toi tänä vuonna markkinoille uuden latausaseman kiinteällä latauskaapelilla.Uusia sähköautojen latausasemia julkaistaan ​​koko ajan, eikä valinta ole kuluttajana helppoa. Hinnat ja ominaisuudet vaihtelevat paljon.DEFA...

Sähköautokanta jatkaa kasvuaan – näitä sähköautoja rekisteröidään eniten Suomessa

Suomen täyssähköisten autojen osuus autokannasta jatkaa kasvuaan. Tuoreessa Sähköinen liikenne ry:n teettämässä raportissa kerrotaan, että jo yli joka kolmas Suomen teillä liikkuva sähköauto on...

Tyyliniekan uusimmat