Pehmoiseen pakettiin yöpaita tai oloasu

Kaupallinen yhteistyö: Lumingerie

Pehmeän paketin ostaminen naiselle on taitolaji. Yöasuostos voi mennä pahasti metsään, vaikka lahjanhankkijan tarkoitus olisikin hyvä. Tässä meiltä muutamat vinkit onnistuneen pehmeän paketin hankintaan kuusen, ja lopulta peiton, alle. Lisäksi tarjoamme pari loistavaa ideaa paketoitavaksi mukaan pakettiin.

Lumingerien yöpaita- ja olosasuvalikoimista löytyy paljon vaihtoehtoja moneen makuun, aamutakkeja unohtamatta.  Pohdintojen tueksi siihen valitako pakettiin jotakin hottia vai pehmoa, voit lukea lisää ajatuksia tästä artikkelistamme. Tällä kertaa nostamme kuitenkin esiin pehmompia vaihtoehtoja: Hamanan Argo-pyjamasetin ja Babellen Loretta-yöpaidan. Sekä Argo-pyjama että Loretta-yöpaita ovat loistavia ostoksia myös itselle, mikäli sopivaa lahjanantajaa ei ole tiedossa.

Pyjama tai yöpaita on usein helpompi lahjaostos esimerkiksi rintaliiveihin verrattuna, koska tarkkaa kuppikokoa ei ostoksilla ole tarpeen tietää, tai suosikkirintaliivimallia. Oikean koon valintaan yleensä riittää, että vilkaiset lahjansaajan vaatekaappiin – mikä koko kokolapusta useimmiten löytyy.

Argo on kaksiosainen pyjamasetti, joka sopii hyvin oleiluunkin. Värivaihtoehtoina ovat harmaa-hopea tai musta-kulta.  Setti pitää sisällään pitkähihaisen paidan ja pitkät, kapenevat, housut. Päällä viskoosineulospyjama on ihanan pehmeä ja ensi epäilyistä poiketen, myös koristenauhat tuntuvat miellyttäviltä eikä kovilta.

Suosittelemme

Tähän pyjamaan on ihana sujahtaa varsinkin kylmemmiksi öiksi ja oloasuna vaikkapa elokuvatuokioon viltin alle sohvalle. Vaikka pyjaman malli on löysän sijaan ihonmyötäisempi, ei pyjama kuitenkin millään tavalla kiristä. Materiaali on myös hyvin joustavaa. Erityisesti oloasukäytössä pyjaman taskut ovat loistava lisä.

Joskus tällaisen arkiselta tuntuvan lahjan, kuten pyjaman, antaminen naiselle saattaa tuntua jopa hieman välinpitämättömältä, vaikkakin pyjama aivan ihana olisikin käytössä. Tässäpä loistava lisäpaketointivinkki onnistuneen lahjan varmistamiseksi. Tämän pyjaman kylkeen vinkkaan pakkaamaan vaikkapa itsetehdyn ”elokuvakuvailta”-lahjakortin, kenties lahjansaajan lempikarkein varustettuna. Lukutoukille pyjaman voi paketoida kirjan kera. Ajatus siitä, että olet huomioinut rentouttavan hetken ihanan pehmoisen ja miellyttävän oloasupyjaman kanssa, tekee lahjasta paljon moniulotteisemman.

Helmenvalkoinen Loretta-yöpaita yhdistää mukavuuden ja naisellisuuden. Leveät pitsiolkaimet ovat näyttävät, mutta myös mukavan pehmeät. Pitsi tuntuu miellyttävältä ja joustavalta päällä, eikä esimerkiksi kutittavalta. Myös yöpaidan materiaali tuntuu ihoa vasten hyvin miellyttävältä. Olkainten ja kaula-aukon muotoilun rypytetty matala kuppiosa tuo yöpaitaan ripauksen viettelevyyttä, luoden kauniin kaula-aukon. Polvimittainen yöpaita on malliltaan a-linjainen ja levenee alaosaa kohti. Tämän yöpaidan kanssa pakettiin sopisi vaikkapa ihanan tuoksuista vartalovoidetta omatekemän “kahdenkeskeisen hierontahetki” -lahjakortin kanssa tai vaikkapa ”aamiainen sänkyyn tarjoiltuna” –lahjakortti viikonloppuhemmotteluksi.

Tilauksesi saapumiseksi jouluksi, Lumingerie suosittelee viimeiseksi tilauspäiväksi 18.12.2018, mutta vielä aamupäivällä 19.12.2018 tehdyt tilaukset ehtivät perille. Toimitustavaksi tulee valita postin Kotimaan Postipaketti -, Smartposti- tai Kotipaketti –toimitus. Joulunajan toimitustiedoista voit vielä lukea lisää tästä linkistä.

Jos vielä satut painiskelemaan lahjapulman kanssa, Lumingerien osaava asiakaspalvelu auttaa valinnassa tarvittaessa. Lisäksi Lumingerie tarjoaa lahjapalvelua. Lahjapalveluun kuuluu paketointi ja normaalia pidempi 28 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus. Tilatut tuotteet toimitetaan valmiiksi paketoituna ja kaunis paketointi on osa lahjaa. Helppoa ja vaivatonta!

Lumingerie on isoihin kuppikokoihin erikoistunut suomalainen verkkokauppa, jossa on Suomen paras koko- ja mallivalikoima kaarituettuja ja kaarituettomia rintaliivejä, imetysliivejä, urheiluliivejä sekä muita alusvaatteita, toppeja, paitoja ja mekkoja kurvikkaille, isorintaisille naisille. Toiminta-ajatuksena on tarjota kurvikkaille kauniita alusasuja, sillä kauneus ja hyvä olo ovat jokaisen naisen oikeuksia. Ajatus isorintaisille suunnatusta verkkokaupasta lähti kauppiaan omasta tarpeesta, sillä rintaliivejä tarpeeksi suurella kuppikoolla ja pienellä ympärysmitalla oli vaikeaa ja välillä jopa lähes mahdotonta löytää. Laajan tuotevalikoiman löydät verkkokaupasta Lumingerie.fi. Verkkokaupasta tilaat helposti ja luotettavasti, ja tuotteet voi sovittaa rauhassa kotona. Ostoksiin ei lisätä toimituskuluja ja tuotteilla on 14 vuorokauden ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Lumingeriesta löydät liivikoot 60-130 ja kuppikokoja D-kupista alkaen jopa O-kuppiin saakka.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

Aihepiirin uusimmat

S.U.F. Flying Finn on jälleen suomalainen ikoni kellotaivaalla.

S.U.F. Flying Finn on persoonallinen moottoriurheilukello jonka muotoilussa yhdistyvät Sarpanevan DNA ja ennakkoluuloton lähestyminen kilpa-autokellojen estetiikkaan. Yhteistyössä Valtteri Bottaksen kanssa suunnitellut limited edition-versiot vuonna...

Auton sisätilojen puhdistus ja suojaus

Auton sisätilat vaikuttavat viihtyvyyteen, ja matkustaminen on huomattavasti mielekkäämpää, kun ympärillä on puhtaat ja hajuttomat sisätilat. Eri pintamateriaalit säilyttävät myös paremmin alkuperäisen ilmeensä, kun pölyn, hiekan, ja muun lian hankauksesta johtuva kuluma vähenee.

Pirkan Kellon naisten arvokellot tarjoavat ajatonta tyyliä ja eleganssia

Viime vuosina Pirkan Kellossa olemme panostaneet käytettyjen naisten arvokellojen kauppaan. Arvokellojen kokoelmamme tarjoaa loistavan kattauksen käytettyjä arvokelloja myös naisten makuun. Kannanottoa klassiseen tyyliin ja...

Tyylikkäästi tien päälle – esittelyssä Montblanc Sartorial Medium -reppu

Mustasta nahkasta tehty Montblanc Sartorial Medium -reppu on tyylikäs ja ergonominen valinta liikkuvaan työhön. Olen etsinyt jonkin aikaa matkatyöhön sopivaa laukkua, jossa kulkeutuisi mukana peilitön...

Tyyliniekan uusimmat