Parranajovälineet matkalle

Siirryin noin vuosi sitten märkäajoon, kun otin käyttööni vaimolta lahjaksi saamani Mühle Rytmo -parranajosarjan tykötarpeineen. Koska haluan pitää tavaramääräni mahdollisimman vähäisenä, en ole kokenut tarpeelliseksi hankkia reissukäyttöön erillistä matkasutia tai -höylää. Näin ollen päädyin rakentamaan matkojani varten yksinkertaisen paketin, joka on helppo kuljettaa työlaukussa tai toilettilaukussa.

Lentomatkustajan kannattaa kuljettaa partahöylä ilman terää ja jättää vaihtoterät pois. Terät voi ostaa kohdepaikasta, tai kuljettaa matkalaukussa. Näin paketin voi kuljettaa huoletta käsimatkatavaroissa.

DIY-parranajopaketti

Parranajopakettini koostuu höylästä, partageelistä, haavavoiteesta ja vaihtoteräpaketista. Partahöylän, terät ja haavavoiteen olen sijoittanut vetoketjulliseen koteloon. Tämän kotelon sujautan partageelin kanssa isompaan vetoketjulliseen joustokankaiseen pussukkaan, joka pitää tavarat tiukasti paikoillaan. Tämä paketti on ohut, jolloin se on vaivatonta sujauttaa laukun sivutaskuun.

Joustokankainen vetoketjullinen pussi, partageeli, sekä pienemmässä kotelossa olevat partahöylä, vaihtoterät ja haavavoide on toimiva paketti matkustavalle miehelle.
Joustokankainen vetoketjullinen pussi, partageeli, sekä pienemmässä kotelossa olevat partahöylä, vaihtoterät ja haavavoide on toimiva paketti matkustavalle miehelle.

Paketoinnin etuna on se, että hätätapauksessa riittää pelkän pienemmän paketin kuljettaminen, jossa on höylä, terät ja haavavoide. Terävällä partaterällä kun ajaa kasvot tarvittaessa ilman geeliä. Parranajotuotteet voi ostaa mm. Herrainpukimon ja Razor Masterin verkkokaupoista.

Lue lisää