Oscarin arvoiset tyylit säväyttävät Alihankintamessuilla

Suomen paras ammattimessutapahtuma, Alihankinta pyörähti tiistaina käyntiin ja tutustuimme perinteiseen tapaan millaisissa “työhaalareissa” Oscar Softwaren väki tänä vuonna messuilee. Samalla vuosittainen juttu toimii kiinnostavana jatkumona siihen, miten yhden yrityksen pukeutuminen on kehittynyt vuosien varrella.

Messujen visuaalisuus on tehnyt harppauksen

Ennen kuin menen oscarilaisten pukeutumiseen, on paikallaan ruotia hieman messujen visuaalisuuden yleistä kehittymistä – sillä se ansaitsee tänä vuonna poikkeuksellisen selkeäsanaiset kehut.

Useamman messukonkarin suusta kuului sama toteamus, jonka itsekin huomasin. Tänä vuonna ovat yritykset panostaneet enemmän kuin koskaan kokonaisvaltaisesti siihen, miltä osastot ja siellä olevat työntekijät näyttävät. Yrityksissä on isommassa mittakaavassa herätty siihen, että näyttävä ja yhdenmukainen visuaalinen ilme rakennetuista osastoista pukeutumiseen toimii. Oli kyse huppareista, puvuista tai jotain siltä väliltä, yhdenmukaisuutta oli tullut selvästi lisää. Samalla oli selkeästi havaittavissa se, että yritykset olivat panostaneet runsaasti näyttävien messuosastojen rakentamiseen.

Oscarin arvoiset tyylit

Mutta palataan takaisin Oscarin osastolle. Suomen mittakaavassa nopeimmin kasvavan toiminnanohjaus- ja verkkokauppatalon työntekijät olivat saaneet tänä vuonna päällensä parempaa Pohjanheimoa, eli yrityksessä oli panostettu messuvaatteisiin kertaluokkaa enemmän kuin aiempina vuosina.

Oscar Softwaren tyylit Alihankintamessuilla.

Messuilun ei pidä olla liian vakavaa. Aiempina vuosina taskuliinan röyhkeyskisassa voiton on vienyt myyntijohtaja Jarno Lahtinen. Tänä vuonna kuningas vaihtui, sillä uusi myyntijohtaja Juuso Mustonen näytti muille kaapin paikan. :-)
Messuilun ei pidä olla liian vakavaa. Aiempina vuosina taskuliinan röyhkeyskisassa voiton on vienyt myyntijohtaja Jarno Lahtinen. Tänä vuonna kuningas vaihtui, sillä uusi myyntijohtaja Juuso Mustonen näytti muille kaapin paikan. 🙂

Eikä vaatteisiin panostaminen rajoitu yhteen Alihankintaan, sillä kokemuksesta tiedän (olin aiemmin töissä Oscarilla), että messuvaatteita käytetään normaalina työvaatteina pitkään messujen jälkeen. Tästä johtuen tervehdin ilolla sitä, että miesten vaatteissa oli panostettu tyyliin ja käyttömukavuuteen valitsemalla kevytrakenteiset vaaleansiniset irtotakit ja vaaleanpunaiset ja valkoiset chinot italialaisen Canalin mallistosta. Kokonaisuuden täydensi leikkisä taskuliina.

Oscar Softwaren Alihankintamessujen taskuliina

Oscar Softwaren Alihankintamessujen naisten tyylit

Järkevä ratkaisu on ollut myös naispuolisten työntekijöiden valinnanvapaus hankkia oma asukokonaisuutensa ilman orjallista yhteneväisyyttä miesten pukeutumiseen. Näin kaikilla työntekijöillä on mieluisat ja edustavat vaatteet päällä, jolloin fokus säilyy siinä tärkeimmässä – ihmisten kohtaamisessa.

Palvelut

Verkkokaupan ostoikkuna

Verkkokaupan ostoikkuna on Tyyliniekan valittujen sivupohjien loppuun kiinteästi upotettu asiakkaan verkkokauppatuote osto- ja lisätietopainikkeilla. Tyyliniekka tavoittaa kuukaudessa satatuhatta suomalaista, jotka...

Tyyliniekka Kellostudio

Tyyliniekka Kellostudio on asiakkaan tiloissa monikameratekniikalla toteutettava Facebook-live, joka lähetetään 25 tuhannen jäsenen Kellofoorumi-ryhmään.  Tyyliniekka Kellostudion tuotannoista uniikin tekevät keskittyminen...

Natiivimainonta Tyyliniekassa

Natiivimainonta on tehokasta keino puhutella Tyyliniekan ostovoimaista yleisöä, jolle haluat myydä laadukkaita tuotteita ja palveluita. Tuottamalla lukijoitamme puhuttelevaa sisältöä...

Videomainonta Tyyliniekassa

Videomainonta on tehokasta keino erottautua ja saavuttaa korkea huomioarvo Tyyliniekan ostovoimaisen lukijakunnan keskuudessa. Tätä varten tarjoamme omaa videomainonnan alustaa,...

Tyyliniekka LIVE Watch Show

Tyyliniekka LIVE Watch Show is a live broadcast to the 25,000-member Facebook watch community from a multi-camera studio built...
Tilaa Tyyliniekan uutiskirjeLähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin.

Lähetämme sinulle koosteen uusimmista julkaisuistamme maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Tietojasi emme luovuta eteenpäin.