Oris Waldenburgerbahn Limited Edition

Kaupallinen yhteistyö: Sisältää affiliate-linkkejä*

Oris esitteli historiallista rautatietä juhlistavan Waldenburgerbahn Limited Edition -kellon. Waldenburgin laakso on toiminut sveitsiläisen kellonvalmistajan kotipaikkana jo vuodesta 1904, ja rautatiellä on suuri merkitys sen historiassa.

Rautatiet ovat kuljettaneet jo pitkälle toistasataa vuotta ihmisiä ja tärkeitä hyödykkeitä moneen maailman kolkkaan, eikä niiden merkitystä voi vähätellä. Sveitsiläiselle Oris-kellonvalmistajalle erityisen merkittävä on Waldenburgin laaksoon johtava Waldenburgerbahn-rautatie, joka on ollut yksi menestyksen tuoneista kulmakivistä.

Waldenburgerbahn

Vuonna 1880 avattu 13 kilometrin pituinen rautatie yhdisti Wandenburgin laakson maailmaan, ja sai vuonna 1904 radan varrelle myös Oriksen kellotehtaan. Rautatie on viime aikoina käynyt läpi 18 kuukautta kestävän remontin, jonka aikana se on päivitetty tämän päivän tasolle. Uuden rautatien avajaiset ovat joulukuussa, ja sitä juhlistaakseen Oris on nyt julkistanut Waldenburgerbahn-kellon.

Oris Waldenburgerbahn Limited Edition

Oris Waldenburgerbahn Limited Edition

Oris Big Crown -malliin perustuva erikoismalli on kokoluokaltaan 40 millimetriä, ja sen ilme mukailee mustan kellotaulun ja tummanruskean hirvennahkarannekkeen myötä vanhan ajan rautatiehenkeä. Normaalien aikaosoittimien lisäksi kellossa on punakärkinen Pointer Date -osoitin, joka osoittaa kellotaulun reunalla kiertävästä kehästä päivämäärän. Tämä persoonallinen komplikaatio on Oriksen yksi tavaramerkeistä, joka ilahduttaa kerta toisensa jälkeen.

Suosittelemme

Oris Waldenburgerbahn Limited Edition

Istuvuudeltaan uutuus on erinomainen myös pienempään ranteeseen, johtuen kellon varsin kompaktista koosta ja varsin notkeasta rannekkeesta. Kellon teema tulee puolestaan esille takakannessa, johon on kohokuvioitu pätkä Waldenburgerbahn-rautatietä ja sitä alun perin kiertänyt höyryveturi. Takakanteen on myös kaiverrettu kellon yksilöivä Limited Edition -numero.

Oris Waldenburgerbahn Limited Edition

01 754 7785 4084-Set – Waldenburgerbahn Limited Edition
Uutuus toimitetaan tyylikkäässä nahkakotelossa.
Uutuus toimitetaan tyylikkäässä nahkakotelossa.

Koneistona Waldenburgerbahn-kellossa on luotettava Oris 754 -automaattikoneisto, joka tarjoaa tarkan ajan näyttämisen lisäksi 38 tunnin käyntivaran. Kellon mukaan kuuluu suojakotelo ja saman tyylinen luottokorttikotelo, sekä Wandenburgin-alueen karttapainatuksella varustettu mikrokuituinen puhdistusliina. Kellon hinta on 2100 euroa, ja sitä valmistetaan rajoitettu 1000 kappaleen erä.

Uutuuksia myyvät valitut Oris-jälleenmyyjät kautta maan, kuten esimerkiksi Keskisen Kello*, Salkari ja Kulta-Center*.

* Sisältää affiliate-linkin.

Pähkinänkuoressa:

 • Valmistaja: Oris
 • Malli: Big Crown Pointer Date
 • Mallinumero: 01 754 7785 4084-Set
 • Koneisto: Oris 754 (automaatti)
 • Käyntitaajuus: 4 Hz (28 800 A/h)
 • Käyntivara: 38 tuntia
 • Kuoren materiaali: ruostumaton teräs
 • Kuoren halkaisija: 40 mm
 • Lasi: molemmin puolin kupera safiiri, heijastesuojattu sisäpuolelta
 • Vesitiiviys: 50 m / 5 bar
 • Ranneke: tummanruskea hirvennahka terässoljella
 • Hinta: 2100 euroa

Lue lisää